ŠTO ĆE NOVAK REĆI NA OVO? TENISAČ OTKRIO ZAŠTO NAVIJAČI ĐOKOVIĆA NE VOLE KAO FEDERERA I NADALA: / 'To je potpuno normalno...'

Image
Foto: AFP PHOTO, Joe TOTH

Aktualna teniska sezona prekinuta je na neodređeno vrijeme zbog pandemije koronavirusa

7.4.2020.
19:19
AFP PHOTO, Joe TOTH
VOYO logo

Argentinski tenisač DiegoSchwartzman otkrio je svoju teoriju o tome zašto navijače ne vole srpskog igrača i prvog tenisača svijeta Novaka Đokovića i imaju puno pozitivnije mišljenje o njegovim glavnim rivalima Španjolcu RafaeluNadalu i Švicarcu RogeruFedereru.

Image
ČOVJEK KOJI NE VOLI ĐOKOVIĆA REKAO ŠTO MISLI O SRBINU U OVOJ SEZONI: /

'On je najveći gubitnik...'

Image
ČOVJEK KOJI NE VOLI ĐOKOVIĆA REKAO ŠTO MISLI O SRBINU U OVOJ SEZONI: /

'On je najveći gubitnik...'

Argentinac je rekao da je tomu glavni razlog ponašanje tenisača na terenu, a po njegovom mišljenju Federer i Nadal puno bolje uspijevaju zadržavati svoje osjećaje za sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ima drugačiji karakter...'

"Federer i Nadal su tenisači koji se savršeno ponašaju na terenu. Nevjerojatno mi je da su u 20 godina samo nekoliko puta pokazali svoje frustracije. Đoković ima drugačiji karakter, on se više od njih čini kao običan čovjek i pokazuje više loših emocija, a navijači to ne vole previše. I onda je normalno da ljudi koji navijaju za Nadala i Federera baš ne vole Đokovića", rekao je Argentinac za Tennis World.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova teniska sezona prekinuta je na neodređeno vrijeme zbog pandemije koronavirusa, a ATP je odlučio da zamrznuti bodovanje i ne računati Đokoviću vrijeme koje je proveo na prvom mjestu ljestvice. To znači da će srpski tenisač morati pričekati i dodatno se potruditi kako bi srušio Federerov rekord.

Napad na rekorde

"Đoković je puno puta pobijedio Nadala na zemlji i Federera na travi. Stoga bih rekao da je malo ispred njih, a vidjet ćemo hoće li uspjeti stići njihove rekorde. Đoković zna da mora da održati visoku razinu igre jer, ako mu to ne uspije, hoće li osvojiti još dva Grand Slama?", zaključio je Schwartzman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvadesetsedmogodišnji Argentinac je trenutno 13. igrač svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo