POZNATI I POSLJEDNJI POLUFINALISTI PAROVA: / Britanac i Brazilac preko Kubota i Mela izborili plasman među četiri najbolja

Image
Foto: AFP
17.11.2017.
20:50
AFP
VOYO logo

Ovom pobjedom Murray i Soares su osvojili i prvo mjesto u skupini ispred Kubota i Mela, oba para su natjecanje u skupini okončala s dvije pobjede i jednim porazom, dok su bez polufinala ostali Amerikanci Bob i Mike Bryan, koji su ostvarili jednu pobjedu i dva poraza.

Murray i Soares će tako u subotnjem polufinalu igrati protiv drugoplasiranog para iz skupine "Eltingh/Haarhuis", Finca Henrija Kontinena i Australca Johna Peersa, dok će Kubot i Melo za suparnike imati Amerikanca Ryana Harrisona i Novozelanđanina Michaela Venusa, koji su ostvarili sve tri pobjede u skupini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije u petak su Splićanin Mate Pavić i Austrijanac Oliver Marach pobijedili američke blizance Boba i Mikea Bryana sa 6-4, 6-4. Pavić i Marach su ušli u turnir kao zamjena za Ivana Dodiga i Španjolca Marcela Granollersa, a pobjeda im je donijela 200 ATP bodova i dodatnih 36.000 dolara, koliko su zaradili već time što su došli u London prihvatili status zamjenskog para.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U polufinalnim susretima u pojedinačnoj konkurenciji igrat će Švicarac Roger Federer i Belgijanac David Goffin te Bugarin Grigor Dimitrov i Amerikanac Jack Sock.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo