Saga se nastavlja / Poznata novinarka bjesni: 'Jedina razlika između Đokovića i protjerane tenisačice je što jedno od njih može platiti...'

Image
Foto: RTL

Češka tenisačica je već tjedan dana bila u Australiji kada je započeo slučaj Novaka Đokovića. Naposljetku je deportirana uz zabranu povratka u zemlju iduće tri godine.

11.1.2022.
15:54
RTL
VOYO logo

Saga o sudjelovanju Novaka Đokovića na ovogodišnjem Australian Openu se nastastavlja. Prvi reket svijeta nakon jučerašnjeg raspleta na sudu već trenira i još mu nad glavom visi samo moguća odluka o deportaciji australskog ministra imigracije.

Osim njega slične probleme ima i Čehinja Renata Voračova no njen je slučaj iako još bizarniji ostao u sjeni problema s kojima se suočio prvi reket svijeta. Ona je također imala medicinsko izuzeće prilikom ulaska u Australiju no svejedno se suočila s pravnim progonom vlasti. Voračova se nije odlučila za pravnu bitku te je protjerana iz Australije uz zabranu ulaska u zemlju iduće tri godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Pa kako to? /

Đokovićev PCR test s dva rezultata: Pokazuje najprije da je negativan, pa pozitivan?!

Image
Pa kako to? /

Đokovićev PCR test s dva rezultata: Pokazuje najprije da je negativan, pa pozitivan?!

Upravo se na njen slučaj osvrnula ugledna sportska novinarka Carol Buchard koja je na Twitteru konstatirala da je Đoković privilegiran.

"Jedina razlika između Đokovića i Voračove je što jedno od njih može platiti cijeli tim odvjetnika, a drugo ne. Treba li Tour automatski osiguravati natjecateljima pravnu pomoć? Naposljetku, ona je potjerana sa službenog natjecanja, deportirana je i bit će joj zabranjeno da radi tri godine" konstatirala je poznata novinarka u svojoj objavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čehinja Voračova je tako ispala kolateralna žrtva Đokovićevog sukoba s australskim vlastima no ona je zaključila da ništa ne zamjera srpskom tenisaču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila sam tamo punih tjedan dana i otkako je on došao, sve se promijenilo. Nisam ljuta na njega. Samo sam tužna što se ovo dogodilo. Ovo je jedan od najvećih turnira. Odete i onda se takvo nešto dogodi. Ne mogu zamisliti da je takvo nešto moguće u 21. stoljeću", izjavila je Voračova za Reuters.

Naposljetku ispada da je upravo ona u ovom trenutku jedina žrtva "slučaja Đoković".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo