Peh za pehom / 'Posljednji pokušaj': Ana Konjuh završila na novoj operaciji i slijedi joj novi dugačak oporavak

Image
Foto: PIXSELL

Ana Konjuh tek se vratila, ali vratila joj se i bol u laktu zbog kojeg je odradila i novu operaciju, kaže posljednju

3.3.2019.
9:22
PIXSELL
VOYO logo

Ana Konjuh nedavno se vratila tenisu nakon više od pola godine stanke. Problematični lakat nakon operacije više nije trebao stvarati probleme, ali jest. Opet.

Ana Konjuh za Vijesti.hr: 'Vraćam se s novim reketom, ali ne planiram igrati još dugo'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

21-godišnja Dubrovkinja ovih je dana završila na još jednoj operaciji, ovaj puta posljednjoj.

"Hej svima. Dosta je prošlo otkad sam išta objavila. Kao što vas većina zna, imala sam problema s laktom posljednjih godina, napravila neke zahvate, uzela vrijeme za oporavak, pokušavala sve kako bih mogla igrati tenis bez bolova. Ali ispostavilo se da nije dovoljno", napisala je Ana preko društvenih mreža pa pojasnila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na nekoliko mečeva koje sam odigrala ove godine bilo je OK, podnošljivo, ali prije nekoliko dana vratila se snažna bol. Nakon mnogo razmatranja i posjeta doktoru odlučila sam se na još jedan, posljednji pokušaj i napravila rekonstrukciju ligamenata. Oporavak će biti dugačak i spor, zaista nemam neki rok kad ću se vratiti. Nakon prvih nekoliko mjeseci normalnog rehabilitacijskog protokola sve će ovisiti o tome kako će mi lakat reagirati. Dakle, vidjet ćemo. Samo vam želim zahvaliti na stalnoj potpori i obećati da ću se vratiti još jača. Jedva čekam povratak na teren."

Garancija, očito, ne postoji u ovom slučaju i možemo samo reći šteta da u ovako ranoj fazi karijere ima problema zbog kojih bi je mogla i zaključiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo