Poraz Jankovićeve posle velike borbe (VIDEO)

Ruskinja Šarapova bolja od srpske teniserke u četvrtfinalu Rolan Garosa

5.6.2013.
16:11
VOYO logo

Srpska teniserka Jelena Janković nije uspela da se plasira u polufinale Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je poražena od Ruskinje Marije Šarapove posle velike borbe u tri seta - 0:6, 6:4, 6:3.

Šarapova će u borbi za finale igrati sa Beloruskinjom Viktorijom Azarenkom koja je bila bolja od Marije Kirilenko sa 7:6, 6:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velika borba viđena je u prvom gemu kada je Jankovićeva iskoritila tek petu gem loptu. Videlo se u tim trenucima da je Jelena daleko agresivnija od rivalke i brzo je napravila brejk za prednost od 2:0. Trenutno druga teniserka sveta je ređala greške i još jednom gubi servis, a Jankovićeva je do kraja ovog dela igre nastavila u visokom ritmu i na kraju sa "nulom" dolazi do prednosti (6:0).

Već na startu drugog seta Ruskinja oduzima servis srpskoj teniserki, a potom ponovo pravi brejk u petom gemu za vođstvo od 4:1. Jelena je uspela da se primakne protivnici i smanji na 5:4, ali u narednom gemu Šarapova je sigurna na servisu i stiže do izjednačenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Početak odlučujućeg seta doneo je neizvesnu borbu. Prva do prednosti došla je Šarapova brejkom za prednost od 4:3. U nadednom gemu Jankovićeva je imala priliku za uzvrati ribrejkom, ali se Ruskinja izvukla i povela 5:3, da bi posle još jednog brejka stigla do pobede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo