Pogledajte na što je nagovorio slavnu plavušu pred tisućama ljudi!

Nakon meča 2. kola Australian Opena između kanadske tenisačice Eugenie Bouchard i Nizozemke Kiki Bertens došlo je do kontroverzne situacije koju je inicirao komentator na terenu Ian Cohen.

22.1.2015.
19:41
VOYO logo

On je tako lijepu Bouchard nakon uvjerljive 6:0, 6:3 pobjede, pred milijunskim auditorijem putem televizijskih ekrana i punim tribinama zamolio da izvede mali okret.

Zbog toga se našao na žestokom udaru kritika, a od incidenta se ogradio i Channel 7 čiji je mikrofon Cohen imao u ruci u trenutku mini intervjua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Intervju nije emitiran na Channelu 7 i napravio ga je komentator koji radi za Tennis Australiu", poručili su iz glasnogovorništva Channela 7.

Mediji su se žestoko obrušili na komentatora, kao i općenito teniski fanovi putem društvenih mreža, nazivajući Cohenov potez seksističkim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/r35Dyk9fze4

Cohen je Bouchard privolio na okret tako što joj je rekao da je ranije isto napravila i najbolja svjetska tenisačica Serena Williams. Iako je na kraju napravila okret, Bouchard je itekako bila svijesna neobičnosti samog zahtjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je to vrlo neočekivano. Ne znam. Stari tip vas traži da za njega radite okrete. Smiješno", izjavila je Bouchard, inače postavljena za sedmu nositeljicu.

Serena Williams, koja je zamljena da napravi isto, nije se željela uvlačiti u rasprave da li je Cohenov zahtjev bio seksistički.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Komentator me zamolio da se zavrtim. Ja ne bih tražila Rafu (Nadal) ili Rogera (Federer) da se zavrte. Da li je to bilo seksistički ili ne, ne znam. Ne mogu na to odgovoriti", izjavila je Williams.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo