POČINJE JEDINI HRVATSKI WTA TURNIR: / Četiri Hrvatice doznale svoje protivnice

Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
3.6.2019.
19:29
Petar Glebov/PIXSELL
VOYO logo

Četiri hrvatske tenisačice, Jana Fett, Tena Lukas, Tereza Mrdeža i Lea Bošković, našle su se u ždrijebu četvrtog izdanja Croatia Bol Opena, WTA turnira iz kategorije 125k, koji će u utorak započeti u bolskom teniskom centru Bluesun, a prva nositeljica ujedno je i braniteljica prošlogodišnjeg naslova, Slovenka Tamara Zidanšek (WTA 60).

Voljom ždrijeba, koji je održan u ponedjeljak poslijepodne, Jana Fett (WTA 318) za suparnicu u prvom kolu dobila je Švicarku Stefanie Voegele (WTA 97), Lea Bošković (WTA 462) igrat će protiv Njemice Anna-Lene Friedsam (WTA 11.), a njemačku protivnicu ima i Tena Lukas (WTA 286) koju je ždrijeb spojio s Laurom Siegemund (WTA 95). Najbolje rangirana hrvatska igračica u turniru jest Tereza Mrdeža (WTA 199), a ona će uza početak krenuti protiv 26-godišnje Čehinje Denise Allertove (WTA 346).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srpski derbi

Ždrijeb je spojio dvije bivše bolske pobjednice pa će braniteljica naslova Tamara Zidanšek turnir otvoriti protiv Luksemburžanke Mandy Minelle (WTA 100), osvajačice prvog izdanja Croatia Bol Opena održanog 2016. godine.

Druga nositeljica jest Španjolka Sara Sorribes Tormo (WTA 75.) koju će izazvati Brazilka Beatriz Haddad Maia. U srbijanskom derbiju Aleksandra Krunić (WTA 76), bolska pobjednica iz 2017. i treća nositeljica ovogodišnjeg izdanja, odmjerit će snage s 18-godišnjom Olgom Danilović (WTA 125).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvoboji prvog kola na rasporedu su u utorak, a početak programa je u 13 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo