POČELA JE NOVA SEZONA GRIEZMANNOVE SAPUNICE: / Madridski klub ima dokaze da ih je prevario i traži još 80 milijuna eura

Image
Foto: Profimedia

Već je katalonski klub predstavio svog novog nogometaša za kojeg su izdvojili 120 milijuna eura, no Atletico je u javnost izašao s potpuno drugom pričom

12.7.2019.
21:38
Profimedia
VOYO logo

Taman kad smo pomislili da se sapunica oko transfera Antoinea Griezmanna iz Atletico Madrida u Barcelonu završila, ona je samo dobila još jednu epizodu.

Već je katalonski klub predstavio svog novog nogometaša za kojeg su izdvojili 120 milijuna eura, no Atletico je u javnost izašao s potpuno drugom pričom. Nime, oni smatraju da je Barcleona trebala uplatiti iznos od 200 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
LYON NIKAD OVOLIKO NIJE PLATIO IGRAČA: /

Za danskog braniča izdvojili rekordnu svotu

Image
LYON NIKAD OVOLIKO NIJE PLATIO IGRAČA: /

Za danskog braniča izdvojili rekordnu svotu

"Svota koja je uplaćena nije dovoljna da bi se platila njegova odštetna klauzula. Očigledno je da je dogovor između kluba i Barcelone postignut prije nego što je odšetna klauzula sa 200 miliona eura spala na 120 miliona. Atletico Madrid smatra da je ugovor prekršen, gledajući sve činjenice, akcije i izjave nogometaša pa je klub odlučio pokrenuti proceduru zaštite interesa", stoji u priopćenju Atletica.

Intervencija saveza

Nogometni savez Španjolske imat će veliku ulogu u razrješavanju ove drame. Atletico će morati dostaviti dokaze da je ugovor Griezmanna i Barcelone potpisan prije 1. srpnja. Madridžani tvrde da za to imaju dokaze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitava saga oko njegovog transfera traje cijelo ljeto. Griezmann je na kraju prošle sezone objavio da će napustiti Atletico Madrid. Od tog trenutka zapravo ni nije bilo ozbiljnijeg kandidata od Barcelone, samo se još trebalo utvrditi koliko će milijuna eura Barca morati uplatiti za njegove usluge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo