PETRA MARTIĆ ISPALA U PRVOM KOLU DUBAIJA: / Kristina Mladenović bolja u dva seta

Image
Foto: Profimedia

Kasnije u ponedjeljak u 1. kolu Dubaija igrat će i Ana Konjuh koja je bila uspješna u kvalifikacijama, a njezina suparnica bit će Amerikanka Amanda Anisimova

8.3.2021.
15:05
Profimedia
VOYO logo

Najbolja hrvatska tenisačica Petra Martić nije se uspjela plasirati u 2. kolo WTA turnira iz serije Masters 1000 u Dubaiju, uspješnija je sa 7-6 (2), 6-4 bila Francuskinja Kristina Mladenović nakon sat i 52 minute igre.

Bio je ovo šesti međusobni susret Martić i Mladenović i prva pobjeda francuske predstavnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Martić je u oba seta prva stizala do breaka, ali ni kod 3-1 u prvom niti kod 3-2 u drugom setu nije uspijevala potvrditi oduzeti servis suparnici. Vrlo lošim gemom kod rezultata 5-5 u prvom setu kada je napravila čak tri dvostruke servis-pogreške Martić je pala i u zaostatak samo da bi s nekoliko dobrih reterna ona uspjela napraviti re-break i izboriti odlučujuću igru. Nažalost, u tie-breaku Martić nije bila konkurentna, Mladenović je povela sa 6-0 te potom realizirala treću od ukupno šest set-lopti.

Četiri neprisiljene pogreške

Nakon što su razmijenile po break sredinom drugog seta, obje su igračice držale svoj servis do 5-4 za Mladenović. Martić je u 10. gem krenula sa 30-0, no zatim je napravila četiri neprisiljene pogreške zaredom i tako izgubila meč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kasnije u ponedjeljak u 1. kolu Dubaija igrat će i Ana Konjuh koja je bila uspješna u kvalifikacijama, a njezina suparnica bit će Amerikanka Amanda Anisimova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo