OZLJEDA KOLJENA MOGLA BI BITI KOBNA ZA JEDNOG OD NAJBOLJIH SVJETSKIH TENISAČA: / Moguće je i da će ga koštati karijere

Image
Foto: AFP

Del Potro je u srijedu u londonskom Queen's Clubu svladao Kanađanina Denisa Šapovalova, ali je istodobno slomio patelu desnog koljena i morao odustati od daljnjeg nastupa

21.6.2019.
23:54
AFP
VOYO logo

Argentinski tenisač Juan Martin Del Potro (30) objavio je u petak kako će se u subotu u Barceloni podvrgnuti operaciji desnog koljena te kako nije siguran hoće li se više vraćati profesionalnom igranju.

"Jesam li prekjučer odigrao svoj posljednji meč u karijeri ili ne, trenutačno ne znam", izjavio je Del Potro u video poruci koju je objavio na svom instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pitao sam liječnike što je najbolje za mene i moje zdravlje i oni su mi odgovorili da je operacija pravi izbor. Nadam se kako ću se moći vratiti i kako će moje koljeno opet biti funkcionalno", dodao je trenutačno 12. igrač svijeta.

Del Potro je u srijedu u londonskom Queen's Clubu svladao Kanađanina Denisa Šapovalova, ali je istodobno slomio patelu desnog koljena i morao odustati od daljnjeg nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjednik US Opena iz 2009. godine Del Potro je tijekom karijere imao velikih problema s ozljedama. Nekoliko je sezona izgubio zbog ozljeda oba zapešća, da bi krajem prošle godine po prvi put ozlijedio desno koljeno zbog čega je u prva četiri mjeseca ove godine odigrao samo jedan turnir. U puni pogon vratio se tek početkom svibnja u Madridu, ali samo šest tjedana potom uslijedila je nova teška ozljeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo