Ozbiljni Đoković otkrio tajnu svog uspjeha!

Sitnih zadovoljstvava najteže se odreći, a to najbolje zna Novak Đoković koji je napokon otkrio zašto ove sezone igra najbolji tenis u životu.

25.4.2011.
22:54
VOYO logo

"U prošlosti mi je problem predstavljao gluten kojoeg ima u kruhu i u pizzama. On je izazivao alergijske reakcije, a sada toga više nema. Regulirao sam ishranu, malo sam smršavio i popravio kretanje na terenu", otkrio je Novak Đoković u Beogradu, gdje će nakon tri tjedana pauze zaigrati Otvorenom prvenstvu Srbije.

Đoković je trenutno drugi tenisač svijeta, ali u velikom je lovu na Kralja zemljeRafaela Nadala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sazrio sam kao igrač i kao osoba. Prethodnih pet godina sam igrao tenis na visokom nivou i prošao sam svašta, a imao sam i dosta oscilacija. Ranije nisam uspijevao psihički izdržati protiv Nadala i Federera. Sada imam psihološku stabilnost i odličan tim iza sebe. Moja ambicija je da ove sezone osvojim još jedan Grand Slam turnir i da ostanem kandidat za prvo mjesto na svijetu", izjavio je Đoković za Kurir te dodao kako mu je prvi cilj prekinuti dominaciju Rafaela Nadala na zemlji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bit će to teško, s obzirom na Rafina besprijekorna izdanja u Monte Carlu i Barceloni...

"Gledao sam neke mečeve uživo u Monacu i jasno je da je Nadal i dalje dominantan na toj podlozi. Ipak, sada imam više vjere u sebe kad igram protiv njega. Mogu pobijediti bilo koga", zaključio je 24-godišnji tenisač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201104050886006 arti-201104040071006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo