OVAJ TIP JE SVOJEDOBNO RAZVALJIVAO FEDERERA: / Bivši srpski tenisač bio je svjetski talent, ali ovisnost o heroinu bila je prejaka

Image
Foto: Profimedia

Bivši srpski tenisač radio je neko vrijeme kao konobar, a dno je dotaknuo kad se navukao na heroin

2.6.2020.
15:02
Profimedia
VOYO logo

Moglo se govoriti za Novaka Đokovića da je sljedeći Nikola Gnjatović da je karijera bivšeg srpskog tenisača krenula putem kojim je trebala krenuti. Bio je ekstratalentiran, ali nije ispunio sav svoj potencijal jer mu je život otišao u nekom potpuno drugačijem smjeru. Ovih dana se njegova priča vrti regionalnim medijima.

"Iza mene su bila imena kao što su Ivan Ljubičić i Ivo Karlović, u Poreču sam postao prvak države na iznenađenje svih, a Srđan Đoković za mene je rekao da nikad nije vidio većeg talenta", ispričao je Gnjatović u jutarnjem programu Happy TV-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Putovao sam po turnirima, igrao u Wimbledonu sredinom devedesetih, ali nije išlo. U isto vrijeme mi se i obitelj raspala, u životu mi je bio totalni kaos", priznao je Gnjatović koji je u svojim mladim danima na teniskom terenu potukao, po mnogima, najboljeg tenisača svih vremena Rogera Federera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dotaknuo dno

Bivši srpski tenisač radio je neko vrijeme kao konobar, a dno je dotaknuo kad se navukao na heroin.

"Prvi put sam heroin uzeo kao 21-godišnjak i tad kreće moj pakao. Upadam u dugove, u teške krize i čak i kradem ne bi li došao do droge. Više od 10 puta bio sam hospitaliziran i punih 17 godina sam prolazio kroz strahote koja droga nosi sa sobom", priznao je Gnjatović koji se uspio izvući iz tog pakla i ponovo se vratiti koliko-toliko normalnom životu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo