ON JE RASTAVIO ĐOKOVIĆA I BECKERA: / Napokon se javio i često prozivani 'životni trener' srpskog tenisača

Image
Foto: Screenshot
12.12.2016.
16:56
Screenshot
VOYO logo

Također, mnogo ih je koji za sve krive španjolskog psihoterapeuta, psihologa i 'životnog trenera' Pepea Imaza čija je 'ljubav i mir' psihologija, smatrao je , na krivi način pripremala Đokovića za mečeve. Gurua, kako su ga nazivali, Imaza su prozivali i drugi, a napokon se i sam prozvani javio s par misli na tu temu. Zabilježene su one ostale na internetskim stranicama El Munda.

Image
BECKER UCIJENIO ĐOKOVIĆA: /

Slavni Nijemac postavio srpskom tenisaču ultimatum kakav ne pamti!

Image
BECKER UCIJENIO ĐOKOVIĆA: /

Slavni Nijemac postavio srpskom tenisaču ultimatum kakav ne pamti!

Odnos pun harmonije

"Dobro znam tko je Boris, bilo mi je zadovoljstvo raditi s njime, za mene je bio pravi poklon biti s njim. A ako je Novak osobno donio ovu odluku, tko sam ja da mu išta kažem. Moj odnos sa njim je bio pun harmonije. Borisa vidim kao dobro ljudsko biće, on je fantastičan", birao je Imaz riječi, a kritike da Đokovićeve misli u posljednje vrijeme često odlutaju s terena ovako je prokomentirao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne radi se ovdje o sjedenju u 'lotus položaju' i slanju poruke suparniku tipa: ' Pobjedi me, ja te volim'. Ako prema tenisu osjećate strast onda težite cilju udaranja loptice sa namjerom da je protivnik ne uspije vratiti, ali u granicama poštovanja, a ne uz samoosudu i autodestrukciju", objasnio je Imaz.

Voli grljenja

Koji, usput budi rečeno, ima razumijevanja za situacije u kojima Đoković u naletima bijesa na terenu polomi reket.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Apsolutno to mogu razumjeti. Pokušajmo shvatiti da nismo savršeni. I meni se događa da radim stvari koje mi se ne sviđaju", priznao je Pepe Imaz koji se od novinara rastao zagrljajem koji je trajao tridesetak sekundi.

I s Đokovićem, s kojim sjedi okrenut licem u lice, sluša ga i priča mu, na jednak način završava svoja druženja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo