OGROMNO RIVALSTVO NA TERENU, A U STVARNOSTI VELIKI PRIJATELJI: / Nadal pokazao koliko cijeni Federera

Image
Foto: Profimedia

Nadal je sad otišao korak dalje pa je u svom sportskom centru na Mallorci, gdje se nalazi i Rafova teniska akademija, nazvao jednu zgradu po Federeru

27.12.2020.
18:51
Profimedia
VOYO logo

Iako su na tereni najveći rivali, Rafael Nadal i Roger Federer izvan terena su veliki prijatelji.

Proteklih godina puno smo puta vidjeli koliko jedan drugoga cijene i poštuju. Kad je u listopadu Nadal osvojio rekordni 13. Roland Garros i tako se izjednačio s Federerom na vrhu liste s 20 Grad Slamova, upravo je Švicarac prvi poslao dirljivu čestitku Španjolcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prijatelja Rafu sam uvijek poštivao i kao osobu i kao prvaka. Godinama je bio moj najveći suparnik i vjerujem da smo gurali jedan drugoga kako bismo postali još bolji igrači. Stoga mi je čast čestitati mu na 20. Grand Slamu. Posebno je nevjerojatno da je osvojio 13. Roland Garros, turnir čije je osvajanje jedno od najvećih dostignuća u sportu. Čestitam i Rafinom timu jer ne bi mogao napraviti ovo sam. Nadam se da je ovaj 20. GS samo jedan korak na našem zajedničkom putovanju. Bravo, Rafa, zaslužio si ovo'', napisao je tada Federer.

Zgrada Federer

Nadal je sad otišao korak dalje pa je u svom sportskom centru na Mallorci, gdje se nalazi i Rafova teniska akademija, nazvao jednu zgradu po Federeru. U tom kompleksu postoje dva velika objekta, a Nadal je jedan nazvao po sebi, a drugi po najvećem rivalu i prijatelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U "zgradi Federer" ima veliki luksuzni apartman s terasom koja gleda na centralni teren, a tu su i olimpijski bazen u zgradi, kao i jedan vanjski, spa centar, sauna...

Federer je bio gost na otvaranju akademije prije četiri godine i tada je rekao da bi "svoju djecu poslao u Akademiju Nadal da uče igrati tenis".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo