HOĆE LI GA POTJERATI? / Profesor prava otkrio loše vijesti za Đokovića: 'Pred Novakom je teška borba, a jedna stvar mu nikako ne ide u korist!'

Image
Foto: Profimedia

Pred Novakom Đokovićem je velika pravna bitka, a cijelu situaciju komentirao je tamošnji profesor sportskog prava

14.1.2022.
20:38
Profimedia
VOYO logo

Jack Anderson profesor je sportskog prava na Sveučiliptu Melbourne te je nekako logično da je pričao o situaciji Novaka Đokovića u njegovoj zemlji.

Australac je otkrio što preostaje odvjetnicima najboljeg tenisača na svijetu, ali i što misli imaju li šanse na Federalnom sudu. Iskusni profesor otvoreno je rekao kako je pred Novakom velika i teška bitka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gledajući presude u slučajevima migranata u Australiji, očekivano je da Vlada i ovo 'preživi'. Iako, ovakav zahtjev se do sada nije viđao. Sve što australska vlada mora dokazati je da su se ponijeli razumno i racionalno, dok će Đokovićev tim morati napraviti veoma striktan zahtjev za sudsku reviziju. Novakovi odvjetnici će pokušati naći način da argumentiraju kako neke odluke ministra nisu razumni, nego iracionalni te da ih treba poništiti", poručio je Anderson za Guardian.

Image
JESU LI PRETJERALI? /

Charlie Hebdo se brutalno narugao s Đokovićem: 'Pokopali' ga i poslali mu morbidnu poruku, evo što su mu poručili

Image
JESU LI PRETJERALI? /

Charlie Hebdo se brutalno narugao s Đokovićem: 'Pokopali' ga i poslali mu morbidnu poruku, evo što su mu poručili

'Preostaju im tri stvari'

Nakon što je upitan kakav rasplet očekuje, rekao je da će Novakov tim pokušati tri stvari na sudu te ističe da je najveći problem tenisača što su ministar i njegovi suradnici slušali javno mišljenje u Australiji - koje trenutno nije na strani Đokovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam što će se dogoditi. Njegovi odvjetnici će prije svega htjeti zadržati Novaka u zemlji, druga stvar je da mu osiguraju nastupanje u ponedjeljak, a treća stvar bit će najteža - da ponište odluku suda. Ljudi u Australiji su se okrenuli protiv Novaka i nema sumnje da su političari toga svijesni. To otežava situaciju Đokoviću i njegovim odvjetnicima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrio pobjednika i gubitnike cijele situacije

Otkrio je kako Novakovi odvjetnici mogu doći do pobjede te tko su najveći pobjednici i gubitnici cijele situacije:

"Novak je dobio medicinski izuzetak i vizu, došao je u Australiju i granična policija ga iznenada zaustavlja, pa mu izuzetak više nije dovoljan i još mu je poništena viza. Ako pogledamo prvi slučaj na sudu, glavni sudac nije bio velikodušan nego su odvjetnici Novaka Đokovića odradili jako dobar posao. Izgledalo je kao da su vladini odvjetnici 'srljali'. Smatram da če najveći pobjednici, ako Novaka deportiraju iz Australije, njegovi rivali, dok će najveći gubitnik biti Australski teniski savez", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo