Od Ane Ivanović ostalo samo lijepo lice

'Bila jednom jedna Ana. Kako li je samo igrala tenis, a i Roland Garros je 2008. osvojila.

25.5.2011.
13:19
VOYO logo

Bivša prva tenisačica svijeta ponovno je u velikoj igračkoj krizi. Nakon što je prošle godine imala najgoru sezonu u karijeri te pala ispod 60. mjesta na WTA listi, u zadnjih pola godine je napredovala do 21. mjesta i činilo se da je ulazak u TOP 10 samo pitanje vremena.

No, Anu Ivanović ponovno muče stari problemi, neobjašnjive oscilacije u igri i porazi od tenisačica koje su objektivno daleko slabije od nje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najnoviji udarac za 24-godišnju tenisku Miss dogodio se već u 1. kolu Roland Garrosa, turnira koji je osvojila 2008. godine. Ivanovićka je izgubila od Johane Larsson, 64. tenisačice svijeta i to ponovno 'ludim' rezultatom - 7:6(3), 0:6, 6:2.

22-godišnjoj Šveđanki je to bila ukupno druga pobjeda na nekom Grand Slam turniru u karijeri, pa nije ni čudo da je Ana nakon poraza bila u šoku. Opet je bilo i suza, i to s pravom. Statistika otkriva da je bivša prva tenisačica svijeta napravila čak 19 neprisiljenih pogrešaka, u odnosu na tri svoje protivnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno je zanimljiv bio drugi set u kojem je Ivanovićka pomela svoju protivnicu sa 6:0, a onda treći izgubila sa 6:2.

"Iako sam izgubila drugi set bez osvojenog gema, razmišljala sam pozitivno. Mislila sam o tome kako je lijepo igrati na tom slavnom terenu, okružen svom tom gomilom navijača i pokušala sam odigrati što bolje", otkrila je Šveđanka, dok je Ana i dalje prilično zbunjena svojom igrom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovaj poraz zaista boli. Ne znam, više jednostavno ne znam u čemu je problem, gdje to griješim? Pokušavam shvatiti gdje su te greške koje su nastale u odnosu na moje igre prije tri godine", izjavila je nakon još jednog šokantnog poraza Ana Ivanović.

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201004010422006 arti-201004140228006

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo