NOVA DRAMA: / Dan nakon velike pobjede mladu Hrvaticu izdao servis

Hrvatska tenisačica Ana Konjuh nije uspjela izboriti mjesto u četvrtfinalu WTA turnira u Pragu jer ju je u 2.

29.4.2015.
18:27
VOYO logo

Za razliku od meča 1. kola u kojem je nakon tri sata na dramatičan način uspjela svladati Švicarku Belindu Bencic, Ana Konjuh u srijedu nije došla u priliku poraziti iskusnu, 33-godišnju Čehinju Klaru Koukalovu (WTA - 84.), koja je iskoristila još jedan nastup hrvatske Fed Cup reprezentativke u kojem je imala previše oscilacija.

Konjuh je čak osam puta gubila gemove na početnom udarcu. Koukalova je triput oduzimala servis 17-godišnjoj hrvatskoj tenisačici u prvom, jednom u drugom i čak četiri puta u odlučujućem setu. Ana je u prvom setu gubila 1:4 i uspjela nadoknaditi dva breaka zaostatka, ali je kod 4:4 opet izgubila servis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igra s manje pogrešaka donijela je rezultat u drugom setu, u kojem je Konjuh na početku spasila šest break-lopti i uspjela s tri breaka odvesti meč do trećeg seta. Nažalost, u njemu se opet vratila starim navikama i sva četiri puta kad je bila na servisu gubila je te gemove. Koliko je Konjuh imala problema s početnim udarcem najbolje će oslikati podatak da je bila suočena s čak 25 break-lopti, a uspjela ih spasiti 17.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo