NOVAK PRIMIO OZBILJNO UPOZORENJE / Nijemci i Becker napali Đokovića: 'Pohlepa mu je jača od razuma... Ne smije to napraviti'

Image
Foto: Profimedia

Đoković nikada nije uzeo olimpijsko zlato, ali ove godine je izraziti favorit

16.7.2021.
17:24
Profimedia
VOYO logo

Srpski tenisač i najbolji igrač svijeta, Novak Đoković, na kraju je ipak donio pomalo iznenađujuću odluku da se, usred teniske sezone, dodatno optereti i nastupi na Olimpijskim igrama, iako je čitav niz njegovih kolega otkazao nastup.

Đoković je, izgleda, navalio na čuveni Golden Slam, odnosno, želi u jednoj godini osvojiti sva četiri Grand Slama plus još olimpijsko zlato. Činjenica je, na dobrom je putu jer uzeo je Australian Open, Roland Garros i Wimbledon i samo mu nedostaje US Open i dakako olimpijsko zlato.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, ta se ideja nimalo nije svidjela Nijemcima i legendarnom Borisu Beckeru.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

'Igre mu ne odgovaraju'

"Poslije titule na Wimbledonu otkrio je da su šanse 50-50. Sada je pohlepa za uspjehom i slavom jača od razuma. Novak je potvrdio da će otići u Tokio i ne smetaju mu povijesni puč i brojna otkazivanja drugih tenisača", piše Berliner Kurier.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slično misli i Becker. "Osim sva četiri Grand Slama, ništa drugo ga ne smije zanimati. Ovo je jedinstvena prilika, a Olimpijske igre mu baš i ne odgovaraju", smatra Becker.

No, Đoković valjda zna može li podnijeti još jedan težak turnir i napasti Golden Slam, podvig koji nitko do sada u povijesti nije postigao. Đoković nikada nije uzeo olimpijsko zlato, ali ove godine je izraziti favorit s obzirom da mu konkurencija na Igrama i nije bog zna kakva, a favorit je i na US Openu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo