SVE JE ŠOKIRAO IZJAVOM / Godinama je bio najglasniji kritičar Đokovića, sad poručuje: 'Želim da osvoji Australian Open da šećem s njegovom maskom po gradu!' v

Image
Foto: Profimedia

Dok mnogi tenisači smatraju da Novak Đoković nije u pravu, javio se i jedan koji je stao uz srpskog tenisača. Riječ je o njegovom najglasnijem kritičaru

15.1.2022.
12:37
Profimedia
VOYO logo

Najboljeg tenisača na svijetu, Novaka Đokovića, večeras u 23:30 čeka suđenje nakon kojeg će se i definitivno znati hoće li nastupati na ovogodišnjem Australian Openu.

Iako mnogi ne daju puno šansi Đokoviću i njegovom odvjetničkom timu, oni su ostvarili jednu, malu, ali bitnu pobjedu. Naime, odluku će donijeti tročlano vijeće što znači da će njihova presuda biti konačna te se ministar za imigracije Alex Hawke neće imati pravo na žalbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NOVAK ĐOKOVIĆ SE VRAĆA KUĆI /

Gotovo je: Sud je odlučio, Nole ne može igrati Australiju, bit će deportiran!

Image
NOVAK ĐOKOVIĆ SE VRAĆA KUĆI /

Gotovo je: Sud je odlučio, Nole ne može igrati Australiju, bit će deportiran!

No, kako se moglo vidjeti na saslušanju, izgleda kako mnogi Australci žele da Đoković napusti njihovu zemlju, a jedan od rijetkih koji je stao uz srpskog tenisača je - Nick Kyrgios.

Kritičar broj jedan stao uz Novaka

Australac je već godinama jedan od najglasnijih Noletovih kritičara, pa čudi da je od početka cijele situacije stao na stranu srpskog tenisača. Pogotovo ako se uzme u obzir da su mnogi tenisači okrenuli leđa svom kolegi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Taj ministar Alex Hawke kaže da je Novak Đoković prijetnja našim granicama, a ja kažem da nije. Tretiramo ga kao da je oružje za masovno uništenje. Došao je igrati tenis, razumijem da ga napadaju zato što nije cijepljen, ali ima dokumentaciju koja mu dozvoljava da igra", poručio je Kyrgios u razgovoru na No Boundaries podcastu.

"Sad su sav bijes usmjerili na njega kako bi ga izbacili iz zemlje, a ništa nije učinio, samo želi igrati tenis. Za sport je važno da Novak ovdje odigra turnir", dodaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Najveći navijač Novaka Đokovića

Kyrgios neće nastupati na Australian Openu jer je pozitivan na koronavirus, ali će biti vatreni navijač Novaka Đokovića:

"Želim da je**no osvoji Australian Open i da onda šećem u majici na kojoj piše 'Idemo' i s maskom Novaka Đokovića. To bi bilo je**no sjajno', smijao se Australac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj je zaključio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Novak mi se javio preko Instagrama i zahvalio mi se što sam stao uz njega, nije to očekivao od mene. Očito je pod velikim pritiskom jer je cijeli svijet protiv njega. Mislim da mu je potrebna ljudska podrška", zaključio je, čini se, novi Đokovićev prijatelj.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo