NEVJEROJATNE SCENE NA US OPENU: / Sudac usmjerio Kyrgiosa prema pobjedi, organizator morao sve objašnjavati

Image
Foto: Screenshot

Lahyanija je se moglo čuti kako Kyrgiosu izgovara rečenicu: "Pokušavam ti pomoći"

31.8.2018.
9:34
Screenshot
VOYO logo

Jedan od najboljih teniskih sudaca Šveđanin Mohamed Lahyani ima nedvojbene zasluge za pobjedu Australca Nicka Kyrgiosa nad Francuzom Pierre-Huguesom Herbertom, kojega je australski tenisač svladao sa 4-6, 7-6 (6), 6-3, 6-0 i tako se probio do 3. kola na US Openu.

Naime, u trenutku kad je Kyrgios zaostajao 0-3 u drugom setu, a Herbert je već imao jedan set u svojim rukama, Lahyani se spustio iz sudačkog stolca i praktično preklinjao Australca da pokaže više entuzijazma. Lahyanija je se moglo čuti kako Kyrgiosu izgovara rečenicu: "Pokušavam ti pomoći".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od velike pomoći

I pomogao je, jer je Kyrgios doista proigrao, ali tek nakon što je Herbert poveo 5-2 u drugom setu. Francuz do set-lopte nije stigao, a u velikom preokretu Kyrgios je na kraju meča nanizao sedam gemova. O svemu se morao očitovati i organizator koji tvrdi da je sudac Kyrgiosa podsjećao da mu može, ako je potrebno, osigurati pomoć liječnika. Silazak sa stolca objašnjen je bukom, ovako ga je, tvrdi se, Lahyani mogao bolje čuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Australac u sljedećem kolu ne bi trebao imati problema s motivacijom, jer će protiv sebe imati Grand Slam rekordera, 37-godišnjeg Švicarca Rogera Federera, koji je sa 7-5, 6-4, 6-4 pobijedio Francuza Benoita Pairea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo