NE IDE, PA NE IDE: / 'Zadnji dio prošle sezone je ostavio traga. Nadam se da ću se vratiti'

Image
Foto: AFP, WILLIAM WEST

Neugodno je iznenađenje priredio najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić. Prvi Grand Slam turnir godine Australian Open završio je već u drugom kolu.

18.1.2017.
15:22
AFP, WILLIAM WEST
VOYO logo

Bolji je od sedmog igrača svijeta bio je Britanac Daniel Evans s 3-6, 7-5, 6-3, 6-3 u meču koji je trajao dva sata i 57 minuta.

Image
ŠOK ZA NAJBOLJEG HRVATSKOG TENISAČA: /

Marin Čilić izletio već u drugom kolu Australian Opena!

Image
ŠOK ZA NAJBOLJEG HRVATSKOG TENISAČA: /

Marin Čilić izletio već u drugom kolu Australian Opena!

'Nisam pronašao ritam na servisu'

"Imao sam dosta prilika, set i break u drugom setu, ali moram priznati da su uvjeti bili jako neugodni. Bilo je dosta vjetrovito i hladno, potpuno drugačiji uvjeti nego dva dana ranije tako da nije bilo jednostavno naviknuti se. Tijekom cijelog meča sam tražio ritam na servisu, ali ga nisam ga uspio pronaći. Nažalost, propustio sam pri kraju drugog seta nekoliko break-prilika koje su mogle biti ključne", prenosi Čilićevu izjavu HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom je kolu Međugorac velikim preokretom došao do pobjede protiv Jerzyja Janowicza (4-6, 4-6, 6-2, 6-2, 6-3), ali tvrdi da da taj meč nije ostavio posljedice na njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije bio umor u pitanju, a što se tiče igre, nisam bio dovoljno agresivan, više sam tražio nadmetanje, a on je dobro potezao, imao i malo sreće kod nekih prilika za break", pojasnio je Čilić.

Bez odgovora o Davis Cupu

Na pitanje hoće li igrati za Hrvatsku u prvom kolu Svjetske skupine Davis Cupa protiv Španjolske nije dao jasan odgovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moram popričati s ekipom da vidim što napraviti. Zadnji dio prošle sezone ostavio je traga na meni, pa u početnom dijelu nove sezone na emocionalnoj razini nisam pravi. Potrošio sam se dosta krajem prošle godine... Nadam se da ću se vratiti, dići se i početi ponovno igrati sjajno", zaključio je Čilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo