HRVATI VOLE TRAVU: / Donna Vekić ostvarila najveći uspjeh nakon dvije godine, Karlović u polufinalu čeka Čilića

Image
Foto: AFP, JULIAN FINNEY

Hrvatski tenisač 38-godišnji Ivo Karlović, koji je treći nositelj na ATP turniru u s-Hertogenboschu, plasirao se u polufinale nakon što je u petak pobijedio 65.

16.6.2017.
15:27
AFP, JULIAN FINNEY
VOYO logo

Karlović je na terenu proveo 58 minuta, odnosno minutu više negoli dan ranije protiv Amerikanca Kozlova, te je ponovno bio dominantan na svom servisu, protiv kojeg je Medvedev uspio osvojiti tek devet poena. Ruski tenisač nije imao niti jednu priliku za "break", a Karlović je iskoristio dvije od tri šanse.

Karlović bi u polufinalu mogao igrati protiv Marina Čilića, koji danas igra četvrtfinalni dvoboj sa Kanađaninom Vasekom Pospišilom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Donna izbacila Sakkari

Hrvatska tenisačica Donna Vekić plasirala se u polufinale WTA turnira u Nottinghamu nakon što je u petak pobijedila Grkinju Mariu Sakkari sa 6-2, 6-3 poslije sat i 14 minuta igre. To joj je prvi plasman u polufinale nakon WTA turnira u Taškentu 2015.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vekić je prohujala kroz prvi set, tri puta je oduzela servis protivnici, ali na početku drugog seta Sakkari ju je iznenadila, došavši do "breaka".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Hrvatica je brzo vratila izgubljeni servis, te je poravnala na 2-2, a novi "break" napravila je u osmom gemu te je tako došla u priliku da servira za meč.

Grkinja Sakkari povela je 30-0, ali Vekić je ipak zadržala koncentraciju i drugu meć-loptu pretvorila je u pobjedu, pa sada Vekić vodi sa 2-1 u međusobnim dvobojima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U polufinalu Vekić će igrati protiv bolje iz susreta Čehinje Lucije Šafarove i Bugarke Cvetane Pironkove.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo