NAKON ČILIĆA PALA JOŠ JEDNA HRVATSKA ŽRTVA ŽULJEVA: / Borna Ćorić predao četvrfinale Beča protiv Andersona

Image
Foto: AFP

Predaja hrvatskog tenisača podsjetila na onu Čilićevu nezgodu u finalu Wimbledona

26.10.2018.
21:14
AFP
VOYO logo

Hrvatski tenisač Borna Ćorić predao je četvrtfinalni susret na ATP turniru u Beču Južnoafrikancu Kevinu Andersonu zbog žulja na stopalu nakon što je Anderson dobio prvi set sa 7-6 (2), a u drugom setu je rezultat bio 2-1 u korist Ćorića.

Ćorić se prvi put požalio na problem sa žuljem nakon sedam odigranih gemova, no potom je nastavio dvoboj i uspio držati svoj servis te odvesti prvu dionicu igre u "tie-break" iako je u 12. igri bio suočen s tri "break-lopte" koje su ujedno bile i set-lopte Andersona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žulj ga zaustavio

Dva puta se Ćorić spasio servisom, iako se jednom morao poslužiti drugim servisom, no Anderson je retern poslao u mrežu, dok se na jednu set-loptu igralo, a Anderson je u dugoj izmjeni udaraca poslao jednu lopticu malo u aut. No, u "tie-breaku" je Južnoafrikanac vrlo brzo poveo sa 5-0 zahvaljujući dvjema pogreškama Ćorića i svom odličnom serviranju te je dobio odlučujuću igru sa 7-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom setu oba su igrača držala svoj početni udarac u prva tri gema, a onda je Ćorić ocijenio kako ga žulj na stopalu previše smeta te predao dvoboj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo