NADAL, JEL DRHTIŠ: / Ćorić mu stiže u 1.kolu US Opena!

Image
Foto: AFP
27.8.2015.
21:03
AFP
VOYO logo

Čilić je prošle godine u finalu US Opena pobijedio Japanca Keija Nishikorija 6-3, 6-3, 6-3 ostvarivši najveći uspjeh u karijeri. Čilić će ove godine pokušati postati peti tenisač u posljednjih 25 godina koji je obranio naslov pobjednika na US Openu. Od 1990. godine to je uspjelo Šveđaninu Stefanu Edbergu, Amerikancu Peteu Samprasu, Australcu Patricku Rafteru i Švicarcu Rogeru Federeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U glavnom dijelu ždrijeba nastupit će i Ivo Karlović, te Borna Ćorić, a možda i Ivan Dodig ukoliko prebrodi kvalifikacije. Karlović će u prvom kolu igrati protiv Argentinca Federica Delbonisa, 63. tenisača svijeta. Do sada su igrali jednom, prošle godine u Beču, a slavio je 'Div sa Šalate'. Bornu Ćorića na startu US Opena čeka teška prepreka, bivši najbolji tenisač svijeta Španjolac Rafael Nadal. Već su igrali jednom, prošle godine u Baselu, a pobijedio je naš mladi tenisač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mirjana Lučić-Baroni također čeka nekoga iz kvalifikacija, no prvi hrvatski ženski reket nije imao previše sreće jer Mirjanu u slučaju pobjede u drugom kolu očekuje najbolja tenisačica svijeta Amerikanka Serena Williams. Ana Konjuh će igrati protiv Njemice Tatjane Marije, 66. tenisačice svijeta. Do sada nisu igrale međusobno.

Kroz kvalifikacije nastup u glavnom ždrijebu love Tereza Mrdeža, Petra Martić i Donna Vekić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo