NADAL I SKANDALOZNI AUSTRALAC PODIGLI PRAŠINU POSLIJE MEČA: / Pale teške riječi i optužbe: 'On je opasan, malo se pogubio'

Image
Foto: Profimedia, Abaca Press

Vuku se repovi poslije jednog od najzanimljivijih mečeva na ovogodišnjem Wimbledonu

5.7.2019.
8:42
Profimedia, Abaca Press
VOYO logo

Tri sata i tri minute trebale su najboljem španjolskom tenisaču RafaeluNadalu za pobjedu 6-3, 3-6, 7-6 (5), 7-6 (3) nad Australcem NickomKyrgiosom, kojom se plasirao u 3. kolo Grand Slam turnira u Wimbledonu.

Image
KAKAV SKANDAL POMAHNITALOG KYRGIOSA, POKUŠAO JE OZLIJEDITI NADALA: /

'Neću mu se ispričati!'

Image
KAKAV SKANDAL POMAHNITALOG KYRGIOSA, POKUŠAO JE OZLIJEDITI NADALA: /

'Neću mu se ispričati!'

Poznato je da dvojac nije u najboljim odnosima što se pokazalo i na terenu. Kyrgios je tijekom meča u nekoliko navrata napravio šou, a nakon njega obrušio se na Španjolca. Prvo zbog toga što mora čekati Nadala kad servira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gađao ga u tijelo

"Serviram, počinjem rutinu i on kaže stani. Pravilo je da se igra u ritmu servera, zašto moram čekati da se namjesti svaki put? Naljutio sam se na suca, a on mi kaže: 'Opomenut ću ga kad ja budem htio'. Sudac je bio užasan", rekao je Kyrgios.

Osvrnuo se i a na trenutka kada je u trećem setu kod rezultata 4:4 snažno poslao lopticu prema Nadalovom tijelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zašto bih mu se ispričao? Čovjek ima koliko osvojenih Slamova, koliko je novca zaradio, valjda može podnijeti jednu loptu u prsa, prijatelju. Gađao sam ga, želio sam da ga pogodim točno u prsa jer ima solidan osjećaj na mreži", poručio je.

Image
Foto: Profimedia

Nick Kyrgios reacts during his match against Rafael Nadal on day four of the Wimbledon Championships at the All England Lawn Tennis and Croquet Club, Wimbledon., Image: 454179855, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial use only. No commercial use without prior written consent of the AELTC. Still image use only - no moving images to emulate broadcast. No superimposing or removal of sponsor/ad logos, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association

Tu je situaciju prokomentirao i Španjolac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nije mi htio nauditi'

"Ne kažem da je Nick to napravio kako bi mi naudio, ali istina je da je nekad opasan. Kada tako udari lopticu. Ne po mene, već po linijske suce i po publiku. Bilo je opasnih trenutaka po suca u stolcu. Lopta udari nekoga u oko i to je problem. Ne radi se o tome da sam ljut na njega, radi se o tome da hoću igrati tenis, a to je nekad teško", kazao je Nadal, čije riječi prenosi Sportklub.

"Nije stvar u tome jesam li ljut ili nisam, već je riječ o povijesti ovog sporta koji se igra pošteno i fair. Mislim da nije pametno ni da previše govorimo o tome, to samo daje na važnosti i daje mu vjetar u leđa za takve stvari koje radi. Ne mislim da je loš momak, ali malo se pogubio", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kod njega je uvijek 'ako, ako, ako, ako'. To 'ako' ne postoji. Rekao sam mnogo puta da je on nadaren igrač, ali to nije jedino važno. Ima dobre 'sastojke', može osvojiti Grand Slam naslov svojim servisom i forhendom, ali bez ljubavi prema sportu teško je izvući iz sebe maksimum", završio je Nadal.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo