POLICIJA ISTRAŽUJE NAMJEŠTANJE / Na pomolu veliki skandal na Roland Garrosu: Dva poznata tenisača igrala za kladionice? Snimka kruži internetom

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

U meču je Španjolac Zapata lagano pobijedio izraelskog veterana Selu

20.5.2022.
12:48
Profimedia
VOYO logo

Na pomolu je skandal na drugom Grand Slamu sezone, Roland Garrosu. Francuski list L'Equipe javlja da policija istražuje moguće namještanje meča između Izraelca Dudija Sele i Španjolca Bernabeua Zapate Mirallesa u kvalifikacijama tog turnira.

Image
BIT ĆE VATRENO /

Hrvatski predstavnici saznali protivnike na Roland Garrosu: Čeka nas spektakl i prije finala?

Tridesetsedmogodišnji Sela izgubio je sa 6:3, 6:0, a sada se jako sumnja u regularnost ovog meča jer je zabilježen neobično veliki broj uplata i neke snimke pokazuju poprilično neobičnu igru tenisača, što dobro prikazuju snimke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konkretno, sumnja se na drugi set, u kojemu je zabilježen veliki broj uplata iz Cipra, Ukrajine i Armenije. Cijeli je meč prema mišljenju stručnjaka izgledao jako čudno i 37-godišnji Sela, iako veteran, je pogotovo u drugom setu izgledao kao da nikada nije igrao tenis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je novi sumnjivi meč na Roland Garrosu, nakon što je prije dvije godine Ruskinja Jana Sizikova optužena da je odigrala za kladionice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo