MARTIĆ OTKRILA ZA ČIME NAJVIŠE ŽALI NAKON BOLNOG PORAZA: / 'Bila je to velika šansa. Taj dio meča odlučio je pobjednika'

Image
Foto: Profimedia

Bio je to peti sraz Martić i Vondroušove, te prva pobjeda Čehinje, koja će u polufinalu igrati s Britankom Johannom Kontom

5.6.2019.
8:18
Profimedia
VOYO logo

Hrvatska tenisačica PetraMartić (28) nije se uspjela plasirati u polufinale Grand Slam turnira Roland Garros nakon što je u Parizu izgubila od 38. igračice svijeta Čehinje MarketeVondroušove s 6-7 (1), 5-7 za dva sata igre.

Image
KRAJ BAJKOVITOG TURNIRA: /

Martić ostala bez polufinala, talentirana Čehinja ostvarila rezultat karijere

Image
KRAJ BAJKOVITOG TURNIRA: /

Martić ostala bez polufinala, talentirana Čehinja ostvarila rezultat karijere

Martić nije uspjela doći do rezultata karijere i postati tek treća hrvatska tenisačica, nakon Ive Majoli i Mirjane Lučić, koja je igrala polufinale na jednom Grand Slam turniru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da sam odigrala dobar meč, bila sam jako blizu, ali ona je danas odigrala stvarno jako dobro. Teško je protiv igračice koja se tako dobro kreće zaraditi svaki poen i danas sam jednostavno ostala par poena kratka", izjavila je Martić u razgovoru za HRT.

Tri vezane break lopte

"Najviše žalim za izgubljenim prvim setom, imala sam tri vezane break lopte, doduše na njezin servis, ali svejedno, to je velika šansa. Ne mislim da sam odigrala nešto loše u tom trenutku, ali cijeli tijek meča se u tom trenutku okrenuo. Mislim da je taj dio meča zapravo odlučio pobjednika", dodala je. Hrvatskoj tenisačici to je bio prvi poraz od Čehinje u njihovom petom dvoboju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Croatia's Petra Martic reacts as she plays against Czech Republic's Marketa Vondrousova during their women's singles quarter-final match on day ten of The Roland Garros 2019 French Open tennis tournament in Paris on June 4, 2019., Image: 443124448, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AFP

"Ona i ja smo imale dosta teških mečeva u prošlosti, tako da sam vjerovala da se mogu vratiti, ali nije lako završiti meč u četvrtfinalu Roland Garrosa tako da sam računala da će i njoj živci proraditi, što se i dogodilo, no na kraju ipak nije bilo dovoljno", rekla je i nastavila.

"Zadnjih deset dana bilo je jako intenzivno, trebat će mi sigurno neko vrijeme da se slegnu sve emocije, da sagledam cijelu situaciju i napokon počnem uživati u svemu što sam napravila. Sigurno planiram igrati tenis još barem četiri-pet godina, tako da mislim da su najbolje godine ispred mene", završila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo