Prvi Hercegovac na Mjesecu? Nikad necete pogoditi tko!

Gostovanje umirovljenih i aktivnih teniskih zvijezda u Aziji prilika je za tamosnje medije da doznaju i poneku zanimljivost o njima.

9.12.2014.
18:07
VOYO logo

U New Delhiju je zavrsen treci turnir iz serije Medunarodne teniske Premier lige (IPTL) u kojoj nastupaju i dvojica hrvatskih osvajaca Grand Slam naslova. Njihovi UAE Royalsi su trenutno na drugom mjestu, a posebno je zanimljivo istaknuti da je Ivanisevic u ponedjeljak svladao legendarnog Amerikanca Petea Samprasa s kojim je nekad vodio velike borbe.

A na rubu turnira su novinari dnevnika Times of India ispitivali teniske zvijezde o njihovim hobijima i interesima, izmedu ostaloga i o destinaciji iz snova. Cilicev odgovor svakako spada u red najoriginalnijih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zelim ici na Mjesec. Nadam se da ce to biti moguce u iducih 15 godina", izjavio je aktualni pobjednik US Opena.

Njegov trener ipak ima skromniju i realniju zelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikad nisam pojstio Tajland, volio bih otici tamo. Sto nedostaje Tajlandu? U New Delhiju i Indiji sam bio dvaput i ranije, ali nikad nisam bio u Tajlandu. Zato bih htio da mi Bangkok bude sljedeca destinacija", rekao je Ivanisevic.

Moguce je da se ugledao u predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza Davora Sukera koji je posljednjih dana uzivao u Bangkoku...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo