MARIN ČILIĆ BEZ KOMENTARA O SUKOBU PAVIĆA I KRAJANA, ALI JE ZABRINUO: / 'Nadam se da ću biti spreman...'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Marin Čilić nakon prvog treninga u Osijek porazgovarao je s novinarima

31.1.2018.
19:07
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Najbolji hrvatski tenisač i treći na svijetu, Marin Čilić, odradio je prvi trening u Osijeku gdje hrvatska Davis Cup reprezentacija od petka igra dvoboj prvog kola Svjetske skupine protiv Kanade.

"Teren je jako dobar. Uvjeti su dosta dobri, takvi su kakve smo priželjkivali", rekao je Čilić i dodao kako nije siguran hoće li igrati prvog dana dvoboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ČILIĆ TRI DANA NAKON FINALA U AUSTRALIJI NA OSJEČKOJ ZEMLJI: Marin pred navijačima odradio prvi trening

"Bio je iscrpljući turnir, posebno finale..."

"Pokušavam se oporaviti koliko god je moguće. Bio je dalek put, iscrpljujući turnir, posebno je finale bilo psihički teško. Pokušat ću se sljedećih dana odmoriti, naspavati i odmoriti tijelo, ali i prilagoditi se na zemljanu podlogu nakon Australije gdje je bilo dosta vruće, a podloga brza. Nadam se da ću biti spreman", rekao je Čilić čije riječi prenosi HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MARIN ČILIĆ SLETIO U ZAGREB: ‘Sljedeći cilj je dolazak na prvu poziciju svijeta! Davis Cup? Volio bih da je Mate s nama…’

Sutra je na rasporedu ždrijeb susreta prvoga kola Svjetske skupine Davis Cupa između Hrvatske i Kanade te će tada biti jasno hoće li konkurirati za nastup prvog dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne izgledaju opasni, ali su dobra ekipa"

"Dosta su zahtjevni mečevi na Davis Cupu, posebno jer se igra pet setova. Kanađani možda ne izgledaju tako opasni, ali su dobra ekipa: Pospišil s kojim sam se susreo u Australiji, imao sam solidan meč u četiri seta, te Šapovalov dosta mlad i perspektivan igrač, skoro je dobio Tsongu drugi put na Grand Slamovima. Od njih možemo očekivati motiv, mlada su ekipa. Moramo pokazati najbolji tenis da dođemo do pobjede", izjavio je Čilić koji nije htio komentirati sukob Mate Pavića zbog neslaganja s izbornikom Željkom Krajanom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj je ponovio kako je optimističan što se tiče hrvatskih šansi u ovogodišnjem izdanju Davis Cupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo odličnu ekipu, dosta perspektivu. Ždrijeb nam je malo naklonjen. U svakom slučaju, dat ćemo sve od sebe i mislim da ovo može biti lijepa godina za hrvatski tenis. Budemo li zdravi, dat ćemo maksimum i pokušati dogurati do titule svjetskog prvaka", zaključio je treći tenisač svijeta.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo