U novi pokušaj / Majoli: 'Nadam se da ćemo jednom izaći iz ove skupine'

Image
Foto: HTS

Hrvatice će umjesto u finalu igrati u subotu u susretu za treće mjesto

8.2.2019.
21:07
HTS
VOYO logo

Hrvatska ženska teniska reprezentacija ostaje, nažalost, zatočena i dalje u Euroafričkoj zoni Fed Cupa. Poraz od Srbije ostavio je Hrvatice izvan finala i gurnuo u borbu za treće mjesto.

U odlučujućem meču u igri parova Darija Jurak i Ana Konjuh sjajno su krenule, ali Olga Danilović i Aleksandra Krunić napravile su preokret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nažalost, mnogo puta nam se dogodilo da smo na poen-dva do pobjede, ali se nadam da ćemo jednom napokon igrati u najjačem sastavu i izaći iz ove skupine", izjavila je izbornica Iva Majoli.

Sve je moglo biti drugačije da je u prvom meču dana Jana Fett iskoristila meč-loptu protiv Danilović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stvarno mi je žao što nisam uspjela osvojiti bod, ali borila sam se. Nažalost, opet nisam imala ritam servisa, bila sam bolesna tjedan dana prije dolaska u Bath, a meni treba vremena da se vratim u ritam", rekla je Vrbovčanka.

U šansi nas je ostavila Donna Vekić koja je nakon lošeg prvog seta svladala Krunić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio je jako težak meč, u prvom setu sam još bila šokirana onim što se događalo u trećem setu prethodnog meča. Uspjela sam se probuditi i naći svoju igru."

"Jako sam tužna, jer je uvijek teško kad izgubiš na ovaj način, u tri meča u tri seta", dodala je naša najiskusnija Darija Jurak. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako još uvijek nije poznato, izvjesno je da će sutra Hrvatska posljednji dvoboj igrati protiv Mađarske i onda opet na jednogodišnju stanku do novog pokušaja.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo