Nevjerojatni Španjolac / Loše vijesti za Rafaela Nadala: Njegova sezona na zemlji je pod upitnikom

Image
Foto: Profimedia

Nadal je prošloga mjeseca djelomično slomio rebro. On je s tom ozljedom igrao polufinale turnira u Indian Wellsu protiv Carlosa Alcaraza, kao i finale protiv Fritza.

12.4.2022.
18:17
Profimedia
VOYO logo

Rafael Nadal povukao se s nadolazećeg ATP turnira u Barceloni, gdje se legendarni Španjolac redovito 'zagrijava' za drugi Grand Slam turnir sezone, Roland Garros u Francuskoj.

Nevjerojatno je Nadal ušao u 2022. godinu. Pobijedio je 21 uzastopni meč, a osvojio je u tom razdoblju osvojio je slabi turnir u Melbourneu, svoju drugu titulu na Australian Openu, kao i Mexican Open. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve je upućivalo na to da će Nadal osvojiti i prvi Masters u sezoni u Indian Wellsu, ali poražen je u finalu od Amerikanca Taylora Fritza. Nakon finala Nadal je objavio kako je ozljeđen i da će biti 'van pogona' nekoliko tjedana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li propustiti Roland Garros?

Barcelona Open počinje može 18. travnja, a traje šest dana. Nadal je prošloga mjeseca djelomično slomio rebro. On je s tom ozljedom igrao polufinale turnira u Indian Wellsu protiv Carlosa Alcaraza, kao i finale protiv također ozljeđenog Fritza.

"Rafa se povukao s liste u Barceloni. Ne znamo kada će biti njegov prvi turnir na zemlji ove godine. Uskoro, nadamo se," kratko i jasno rekli su iz njegovog kampa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako će Nadal imati prvu priliku za debi na zemlji 1. svibnja na Madrid Openu. Njega prati Italian Open 8. svibnja, kao i ATP 250 turniri u Genevi i Lyonu. Grand Slam u Parizu počinje 22. svibnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo