Video / Ljutiti tinejdžer nakon poraza umjesto pozdravom 'počastio' protivnika sa šamarčinom!

Image
Foto: Screenshot

Svi prisutni bili su krajnje šokirani postupkom tinejdžera, koji sigurno nije pokazao sportski duh nakon poraza u turniru gdje je bio prvi nositelj.

5.4.2022.
12:15
Screenshot
VOYO logo

Nevjerojatne i šokantne scene dogodile su se na teniskom meču za vrijeme održavanja juniorskog turnira u Accri, glavnom gradu Ghane. 

15-godišnji Michael Kouame izgubio je meč protiv Raphaela Niia Ankraha nakon tri seta s rezultatom od 6-2, 6-7 i 7-6 za Ganca. Kako je tradicija u tenisu, igrači se nakon meča dođu pozdraviti na mreži gdje si pruže ruku i ponekad zagrle.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi je Francuz prvo ispružio ruku svojem suparniku, a nakon što mu je Ankrah uzvratio uzvrat on mu je lijevom rukom opalio pljusku. Svi prisutni bili su krajnje šokirani postupkom tinejdžera, koji sigurno nije pokazao sportski duh nakon poraza u turniru gdje je bio prvi nositelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Nije poznato zašto je Kouame napao protivnika, a ovaj incident dogodio se nakon objave ATP Toura da će oštrije kažnjavati nesportska ponašanja tenisača na terenu. Da situacija bude još gora, nakon toga je na terenu nastao pravi kaos. Mladi se tenisač našao u bijegu, 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo