SEKSI RUSKINJA ZALUDILA SVIJET: / Lijepa tenisačica odlučila pokazati svoje tijelo

Image
Foto: Instagram

Osramoćena tenisačica Marija Šarapova odlučila je malo pobjeći od javnosti nakon što je priznala da je tijekom Australian Opena početkom godine bila pozitivna na doping.

29.3.2016.
16:42
Instagram
VOYO logo

S obzirom na to da je po hitnom postupku suspendirana te se dulje vrijeme neće moći natjecati, odlučila je naporne treninge zamijeniti uživanjem na suncu. Stoga je pokupila kofere i s prijateljicama otputovala u Meksiko, točnije u Los Cabos , gdje je u bikiniju izmamila udahe mnogih muškaraca.

No, niti tamo nije mogla biti nezapažena pa su procurile njene fotografije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, šokanta vijest iz svijeta tenisa stigla jem početkom ožujka, Lijepa Ruskinja, “sibirska ljepotica”, kako su je prozvali mediji, bila je pozitivna na zabranjenu supstancu meldonij tijekom, Australian Opena, a to je priopćila na konferenciji za novinare u Los Angelesu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čeka kaznu

“Napravila sam veliku pogrešku, iznevjerila sam svoje navijače i svoj sport. Znam da ću snositi posljedice, ali ne želim završiti svoju karijeru na ovakav način. Stvarno se nadam kako ću dobiti novu priliku za igranje tenisa, igre koju toliko volim”, rekla je tada Šarapova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na to da su postrožene kazne za doping, očekuje se da bi 28-godišnja Ruskinja mogla dobiti i četiri godine suspenzije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo