JEDNA OD JAČIH REAKCIJA / Legendarni tenisač uputio žestoku poruku Đokoviću: 'Novak je napravio jednu veliku pogrešku'

Image

Đoković je deset sati proveo na aerodromu, a trenutno je u hotelu Park, u imigracijskom pritvoru

7.1.2022.
12:49
VOYO logo

Najboljem tenisači svijeta, Srbinu, Novaku Đokoviću, poništena je viza za Australiju jer nema dokaz o cijepljenju niti valjano medicinsko izuzeće koje bi uvjerilo australske vlasti da može nastupati na Australian Openu, iako nije cijepljen.

Đoković je deset sati proveo na aerodromu, a trenutno je u hotelu Park, u imigracijskom pritvoru, i uložio je žalbu te čeka konačnu odluku vlade. Za to vrijeme diljem svijeta pljušte reakcije na Đokovićev slučaj, a jedna od zanimljivijih izjava bila je ona legendarnog Borisa Beckera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ZADAR UZ NOLETA /

Nećete vjerovati što se dogodilo u Donatovom gradu na pravoslavni Badnjak: Srbi oduševljeni potezom građana

Image
ZADAR UZ NOLETA /

Nećete vjerovati što se dogodilo u Donatovom gradu na pravoslavni Badnjak: Srbi oduševljeni potezom građana

'Napravio je veliku pogrešku'

Nekada najbolji igrač svijeta, Becker, tvrdi kako je Đoković napravio veliku pogrešku jer se nije cijepio.

"Ovom prilikom mislim da čini veliku pogrešku što se nije cijepio. To ugrožava ono što je ostalo od njegove karijere, kao i priliku da se učvrsti kao najveći igrač svih vremena. Četiri puta sam sjedio u njegovoj loži dok je osvajao Australian Open stoga sam u potpunosti svjestan njegovih snaga i činjenice da je nevjerojatan natjecatelj. Također, mislim da ima sjajan karakter koji se lako može pogrešno shvatiti. Ipak, ta ista nevjerojatna odlučnost, koju sam vidio kada je pobjeđivao u toliko puno napetih mečeva, može biti ranjiva u kombinaciji s njegovom tvrdoglavošću", izjavio je Becker, prenosi Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaže kako bi Đoković mogao ispaštati u budućnosti zbog svojih odluka.

"On ima nevjerojatno jaku volju i čvrsta uvjerenja. Ako se ne cijepi, onda će se za deset godina osvrnuti i shvatiti da je pogriješio. Ne radi se samo o Australiji. Činjenica je da živimo u drugačijem svijetu i bit će mu jako teško živjeti životom profesionalnog tenisača koju putuje naokolo bez cijepljena. To su pravila, sviđala se nekome ili ne", poručio je slavni Nijemac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo