KRENULO GA JE: / Doktor Ivo u prvom polufinalu ove godine

Image
Foto: AFP, KARIM SAHIB
Image
Foto: AFP, KARIM SAHIB

Hrvatski tenisač Ivo Karlović plasirao se u polufinale ATP turnira koji se, uz nagradni fond od 426.000 eura, igra na zemljanoj podlozi u Istanbulu.

29.4.2016.
21:34
AFP, KARIM SAHIB
VOYO logo

U četvrtfinalu je 37-godišnji Zagrepčanin nakon dva sata i 14 minuta borbe nadigrao petog nositelja, Španjolca Marcela Granollersa, sa 7-6 (2), 6-7 (3), 6-4. Bio je to treći međusobni dvoboj ovih tenisača i druga pobjeda Karlovića.

Ispalio 20 asova

Zanimljivo je da sve do rezultata 4-4 u trećem setu nije bilo nijedne prilike za oduzimanje servisa suparniku, a tada je Karlović bio suočen s jedinom break-loptom u dvoboju. Naš se tenisač, 31. na svjetskoj ljestvici, izvukao iz te situacije, a potom je iskoristio krizu prvog servisa kod Španjolca, te realizirao svoju prvu priliku za break koja je ujedno bila i meč-lopta. Vrijedi istaknuti da je Div sa Šalate ispalio 20 asova u osvojio 78 posto poena nakon ubačenog prvog servisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do turnira u Istanbulu Karlović nije imao nijednu pobjedu ove sezone, a u subotu će igrati u polufinalu protiv Bugarina Grigora Dimitrova. Dosad su ovi tenisači odigrali tri međusobna meča, a Karlović je bio uspješniji u dva navrata, posljednji put prije dvije godine na Roland Garrosu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo