Senzacija: Ukleta plava zemlja kobna i za Đokovića

Srpski tenisač Janko Tipsarević pobijedio je prvog igrača svijeta svog sunarodnjaka Novaka Đokovića sa 7:6, 6:3 te se plasirao u polufinale Mastersa u Madridu

11.5.2012.
21:29
VOYO logo

Svaki je tenisač u prvom setu čuvao svoj servis, a do bodova se uglavnom dolazili nakon dugih razmjena udaraca. Novak Đoković je dominirao na svojim servisima, dok je nešto neizvjesnije bilo dok je servirao Janko Tipsarević. Odlučivala je 13. igra u kojoj je uspješniji bio Janko.

U drugom setu poeni su bili nešto kraći, a Tipsarević je kod vodstva 3:2 uspio oduzeti servis Đokoviću. Prvi igrač svijeta servira za ostanak u susretu, ali Janko dolazi do tri meč lopte, koje ne uspjeva iskoristiti. Novak se vraća u igru, tri puta je bio u prilici oduzeti servis Tipsareviću, ali Janko uspjeva doći do meč lopte koju je ovaj put iskoristio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tipsarević je pobijedio nakon sat i 45 minuta igre, a Đoković je uz zvižduke napustio teren. Novak je ovih dana bio vrlo kritičan na plavu podlogu na kojoj se igra ovaj turnir, a to je i tijekom susreta nekoliko puta pokazivao svojim gestama.

Odmah nakon što je i Đoković izgubio, Ivan Ljubičić se preko Twittera našalio na Đokovićev i Nadalov račun, zbog njihovih kritika protiv plave zemlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Evo ideje za Davis Cup reprezentacije koje će igrati protiv Srbije i Španjolske, ako ćete biti domaćini obavezno birajte plavu zemlju", napisao je Ljubo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo