IZVRSNA PETRA MARTIĆ U ČEVRTFINALU INDIAN WELLSA: / Za polufinale će se boriti protiv prve igračice svijeta

Image
Foto: AFP

Za polufinale će se boriti protiv prve igračice svijeta Simone Halep koja je sa 7-5, 6-1 bila bolja od kineskinje Qiang Wang

13.3.2018.
20:40
AFP
VOYO logo

Sjajna Petra Martić izborila je četvrtfinale jakog WTA turnira u Indian Wellsu. Martić je sa 6-3, 7-6 bila bolja od Čehinje Markete Vondrousove.

Petra je u prvom setu bila sigurna na svom servisu i Čehinji koja je 54. na WTA ljestvici nije ponudila niti jednu priliku za break dok je njen oduzimala dva puta. Drugi set bio je mnogo turbulentniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petra je povela sa 2-0, Vondrousova se odmah vratila te se bez breakova igralo do 3-4 kada je Martić oduzela servis Čehinji, povela sa 5-3 i servirala za meč. No tada se i Vondrousova odlučila probuditi te je uzele tri gema za redom i servisa za drugi set.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Martić je taj gem osvojila bez izgubljenog poena i odvela set u tie-break u kojem je odigrala bolje što joj je u kombinaciji s dvostrukim pogreškama Čehinje donijelo veliku pobjedu i plasman u čevrtfinale.

Za polufinale će se boriti protiv prve igračice svijeta Simone Halep koja je sa 7-5, 6-1 bila bolja od kineskinje Qiang Wang.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo