IVANIŠEVIĆ OTKRIO JEDINU MANU NOVAKA ĐOKOVIĆA: / 'Poseban je, genijalac, perfekcionist, ali tu naviku nikako ne može promijeniti'

Image
Foto: Profimedia
25.5.2021.
10:29
Profimedia
VOYO logo

Njihova suradnja započela je prije dvije godine za vrijeme Wimbledona

Legendarni hrvatski tenisač GoranIvanišević, otkrio je u razgovoru s u razgovoru s organizatorima turnira Serbia open u Beogradu neke zanimljive detalje vezane uz NovakaĐokovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Novaka Đokovića od drugih odvaja sve, mada uvijek vjerujem da je prvo naš balkanski mentalitet, poseban, drugačiji, snalažljiviji, najbolji. Tri sata bi mogli pričati o tome. Sve ga odvaja. Ne govorim samo o Novaku kao tenisaču, već općenito u svim granama sporta i van sporta. Zato nas se zapad boji, dobri smo. Novak je poseban, genijalac, perfekcionist. Ne kažem da je uvijek lagano s njim, ali je to jedan veliki izazov, povjerenje, čast", rekao je Ivanišević i nastavio.

Image
Image

Novak Djokovic and Goran Ivanisevic at the Aorangi Practice Courts Wimbledon Tennis Championships, Day 8, The All England Lawn Tennis and Croquet Club, London, UK - 10 Jul 2018,Image: 377418687, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

"On je čovjek koji svaki dan želi biti bolji i bolji. Danas je bilo dobro, sutra već nije i mora biti bolje, gurate naprijed, puno se može naučiti od njega. Nije nikad dosadno", naglasio je i dodao kako Đoković ima jednu manu, naviku koju bi prvi svjetski reket trebao promijeniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možda ima jedna stvar, ali to nikome ne može poći da pođe za rukom. On se posvađao sa satom. U životu mislim da nije došao na vrijeme. I on to zna, ali ne ide. Već svi znamo da će kasniti, svi su već navikli“, zaključio je Ivanišević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo