IVANIŠEVIĆ O GORUĆIM TEMAMA: / Komentirao lošu formu Čilića, odbio izborničku klupu i ispalio: 'Polomit ćemo ga ako odbije posao'

Image
Foto: Profimedia

Nakon pomalo ružnog razlaza s Željkom Krajanom, Hrvatska i dalje nema izbornika

5.12.2019.
9:36
Profimedia
VOYO logo

Hrvatska nije uspjela obraniti naslov Davis Cupa i podosta je neslavno završila ovogodišnje izdanje, koje se nije igralo kako je planirano u Hrvatskoj već se igralo po modelu prvenstava u ostalim sportovima, na unaprijed određenoj destinaciji, a ove godine to je bio Madrid. Ipak, Hrvatska će kvalifikacije igrati na svom terenu u Zadru, ali još se uvijek ne zna tko će biti izbornik.

Nakon pomalo ružnog razlaza s Željkom Krajanom, Hrvatska i dalje nema izbornika, čije je mjesto privremeno zauzeo Franko Škugor. Sada je baš o toj temi, kao i o formama hrvatskih tenisača govorio Goran Ivanišević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia, TEMP Shutterstock Editorial

Goran Ivanisevic (CRO) in action during the Wimbledon No1 Court Celebrations in support of the Wimbledon Foundation Wimbledon No 1 Court Celebration, The All England Lawn Tennis and Croquet Club , London, United Kingdom, 19th May 2019, Image: 434722371, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Shutterstock Editorial

Tko će voditi reprezentaciju

Legendarni Hrvat otkrio je da on, kao niti Ivan Ljubičić, neće voditi reprezentaciju, ali veli da zna tko hoće. "Bio sam na sastanku s čelnicima Saveza i predložio najbolje moguće rješenje. Nadam se da će Hrvatska uskoro dobiti novog izbornika. Ivan Ljubičić i ja pristojno smo se zahvalili na pozivu", rekao je Ivanišević, prenosi HRT.

Novi izbornik ima podršku hrvatskih legendi, ali kaže Ivanišević i samih igrača. "Igrači ga također žele i u dobrim je odnosima s njima. Bilo bi idealno da on prihvati tu ulogu i nadam se da će tako i biti. U protivnom ćemo ga polomiti", veli Goran Ivanišević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

, Image: 435581365, License: Rights-managed, Restrictions: Contributor usage restriction: Advertising and promotion, Consumer goods, Direct mail and brochures, Indoor display, Internal business usage, Commercial electronic., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy

'Nije ispalo dobro'

Komentirao je zatim i nastup Hrvatske na Davis Cupu.

"Nije ispalo dobro, ali bez Marina Čilića i s nespremnim Bornom Ćorićem nismo mogli više očekivati. Pozitivna je stvar ono što je pokazao Borna Gojo, rad s mladima je smjer u kojem moramo gledati. Novi format Davis Cupa ponudio je neizvjesnost, nekoliko dobrih mečeva, ali na kraju možemo reći da je Nadal spasio cijelu priču. Vidjet ćemo kako će to izgledati u budućnosti", kazao je Ivanišević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj je komentirao i lošiju formu Marina Čilića u ovog godini. "Riječ je o predobrom igraču da se ne bi vratio. Kao da je s autoceste skrenuo u šumu, pa se nadam da će pronaći put natrag. Igrač s tolikim izborom udaraca mora imati bolji plasman. Sad će imati teži put i neće mu biti lako, ali vjerujem da se može vratiti", smatra Goran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo