IVANIŠEVIĆ NAHVALIO ĐOKOVIĆA, NO ONDA OBJAVIO LOŠU VIJEST ZA SRBINA: / 'Bit će mi teško otići, ali on je profesionalac...'

Image
Foto: Profimedia

Đoković je izrazio veliku želju da Ivanišević ostane s njim i nakon prvog tjedna Wimbledona, rekao je i da će "vidjeti što će biti sljedeći tjedan". Izgleda da je ta opcija ipak otpala

2.7.2019.
10:34
Profimedia
VOYO logo

Novak Đoković sjajno je ušao u Wimbledon. u tri seta bio je bolji od Nijemca Phillipa Kohlschreibera te napredovao u drugo kolo najpoznatijeg teniskog turnira na svijetu. Bio je ovo i prvi meč Đokovića pod novim trenerom Goranom Ivaniševićem koji je objasnio:

"Kada te zove Novak Đoković, to je kao da te zove Real Madrid. Teško je reći ne. Nažalost, nisam uspio odgoditi sve dogovore koje sam imao otprije pa ću ostati uz njega u Wimbledonu samo jedan tjedan. Ali nema veze, on je profesionalac. Bit će mi teško otići, ali nadam se da neće stati na ovome, da će ta suradnja biti nastavljena. Odlučit ćemo, popričati. Ali ma što na kraju bilo, ovaj tjedan će mi uvijek ostati poseban", rekao je Goran nakon što je Đoković osigurao prolazak u drugo kolo Wimbledona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NOLE OBJASNIO NOVINARIMA KOLIKO MU ZNAČI ŠTO JE IVANIŠEVIĆ U NJEGOVOM TIMU: /

'On je iz Hrvatske, ja iz Srbije, to je nekad bila jedna zemlja'

Image
NOLE OBJASNIO NOVINARIMA KOLIKO MU ZNAČI ŠTO JE IVANIŠEVIĆ U NJEGOVOM TIMU: /

'On je iz Hrvatske, ja iz Srbije, to je nekad bila jedna zemlja'

Najbolji hrvatski tenisač bio je impresioniran načinom na koji je Đoković radio na treninzima.

"Velika stvar za mene je bio i taj nedjeljni prvi trening. Napokon sam nakon godinu dana uživao biti na teniskom terenu. To je jedna razina koja funkcionira nevjerojatno, od komunikacije nadalje, sve je impresivno", rekao je Ivanišević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi smo navijali za njega"

Đoković je izrazio veliku želju da Ivanišević ostane s njim i nakon prvog tjedna Wimbledona, rekao je i da će "vidjeti što će biti sljedeći tjedan". Izgleda da je ta opcija ipak otpala.

”Goran je iz Hrvatske, ja iz Srbije, a to je sve prije bila jedna zemlja Jugoslavija. Kad sam bio mali i kad sam počeo gledati tenis, gledao sam Petea Samprasa i Gorana, naravno. Svi u regiji smo navijali za njega. Kad je Goran osvojio Wimbledon 2001., bio sam dio njegove pripreme u to vrijeme. Tada sam proveo nekoliko tjedana u Njemačkoj s Goranom na treninzima Nikole Pilića", rekao je Novak nakon meča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako obojica imaju iskustvo osvajanja Wimbledona, Đoković je ove godine izraziti favorit za osvajanje prestižnog turnira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo