HRVAT U POLUFINALU WIMBLEDONA: /

Dodig stigao do fantastičnog uspjeha na najslavnijem turniru na svijetu

Image
Foto: Profimedia, AFP

Ovo im je tek drugi turnir na kojem igraju zajedno

9.7.2019.
19:35
Profimedia, AFP
VOYO logo

Suparnici IvanaDodiga i Slovaka FilipaPolašeka u polufinalu muških parova u Wimbledonu bit će Francuzi Nicolas Mahut i Edouard Roger-Vasselin.

Nakon što su Dodig i Polašek u četvrtfinalu svladali Novozelanđanina Marcusa Daniella i Nizozemca Wesleyja Koolhofa sa 6-2, 7-6 (1), 6-3, Mahut i Roger-Vasselin su izbacili prve nositelje i pobjednici Wimbledona iz 2017. Poljaka Lukasza Kubota i Brazilca Marcela Mela sa 7-6 (3), 6-7 (5), 6-3, 6-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mahut s četiri naslova

Mahut je u dosadašnjoj karijeri osvojio sva četiri "grand slam" naslova u konkurenciji muških parova, ali s drugim sunarodnjakom Pierre-Huguesom Herbertom. U Wimbledonu je slavio 2016. kada je u finalu pobijedio Roger-Vasselina i još jednog Francuza Juliena Benneteaua. Mahut je u siječnju ove godine s Herbertom osvojio Australian Open.

Image
Foto: AFP

Croatia's Ivan Dodig (L) and Slovakia's Filip Polasek celebrate after winning a point against Britain's Jamie Murray and Britain's Neal Skupski during their men's doubles first round match on the fifth day of the 2019 Wimbledon Championships at The All England Lawn Tennis Club in Wimbledon, southwest London, on July 5, 2019., Image: 454682416, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTED TO EDITORIAL USE, Model Release: no, Credit line: Profimedia, AFP

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo