GORAN IVANIŠEVIĆ O VELIKOJ SENZACIJI WIMBLEDONA: / 'Napij se prije meča s Federerom i završi karijeru. Zovi i mene na pijanku'

Image
Foto: AFP, GLYN KIRK

Britanski tenisač Marcus Willis junak je prvog dana Wimbledona nakon što je kao 772. na svijetu pobijedio 54. igrača ATP ljestvice Ricardasa Berankisa.

28.6.2016.
21:50
AFP, GLYN KIRK
VOYO logo

I sam Goran Ivanišević je u ponedjeljak osobno čestitao Willisu čiji je Hrvat heroj i koga je Britanac nervozno pratio kad je 2001. godine osvajao Wimbledon.

"Kada je 2001. s pozivnicom osvojio Wimbledon, bio sam u školi, a mama mi nije htjela reći tko je pobijedio. Kod kuće sam morao gledati cijelu snimku i sjećam se da u petom setu nisam mogao odvojiti oči od ekrana. Bio sam s Goranom svaki njegov korak u tom meču", otkrio je Willis kojim je oduševljen legendarni hrvatski tenisač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'On je već pobjednik'

"Ovo je sjajna priča. Savršena. Pozivnica, jedne kvalifikacije, druge kvalifikacije i onda pobjeda protiv odličnog igrača", kazao je Ivanišević i istaknuo kako će sad zaigrati na centralnom terenu protiv Rogera Federera. No bez obzira kako taj meč završio, on je već pobjednik:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

"To će mu biti najveći dvoboj u karijeri i već je pobjednik", izjavio je Goran koji vjeruje kako bi protiv Švicarca na dvoboj mogao i komotno doći pijan, piše Daily Star.

"Nema šanse protiv Federera. Iako će svi navijati za njega, ali zato može otići i napiti se, te tako žestoko proslaviti ovaj uspjeh. Neka i mene zove ako hoće. Mislim i da bi se trebao oprostiti nakon ovoga, završiti karijeru. To je to - bolje od ovog ne može. On je sretan čovjek"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo