FOTOGRAFIJA KOJA JE OBIŠLA SVIJET: / Evo što je Đoković nacrtao i napisao trudnici na trbuh

Image
Image

Đoković je morao, prije nego napusti Australiju, odraditi još jedan foto-session s trofejem u rukama, a na Brighton Beachu dočekali su ga mnogi obožavatelji

22.2.2021.
18:48
VOYO logo

Najbolji svjetski tenisač Novak Đoković u nedjelju je po deveti put u karijeri osvojio naslov pobjednika Australian Opena pobijedivši u finalu odigranom pred gotovo punim tribinama Rod Laver Arene Rusa Danila Medvedeva.

Đoković je na uvjerljiv način stigao do svog 18. Grand Slam naslova u karijeri i približio se surekorderima Rogeru Federeru i Rafaelu Nadalu koji imaju po 20 trofeja svaki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srpski tenisač je prekinuo pobjednički niz Danila Medvjedeva koji je osvojio posljednja četiri turnira na kojima je igrao i pritom nanizao dvadeset pobjeda. Među ostalima, u tom je nizu pobijedio i Novaka Đokovića u grupnoj fazi prošlogodišnjeg ATP Finala u Londonu.

Image
SRĐAN ĐOKOVIĆ ŽESTOKO SE OBRAČUNAO S NOVAKOVIM KRITIČARIMA: /

'Svijet će to morati prihvatiti. A dolazi iz Srbije'

Družio se s navijačima

Đoković je morao, prije nego napusti Australiju, odraditi još jedan foto-session s trofejem u rukama, a na Brighton Beachu dočekali su ga mnogi obožavatelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među njima je bila i jedna trudnica koja je zamolila Đokovića da joj se potpiše na trbuh. Đoković je tu želju ispunio, a nacrtao joj je i srce na trudnički trbuh. Ove nasvakidašnje scene zabilježile su kamere, a prizori su to koji su uskoro obišli svijet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo