DRUGI PUT ĆE RAZMISLITI HOĆE LI PLJUVATI PO ĐOKOVIĆU: / Legendarni tenisač brutalno spustio 'zločestom dečku' Kyrgiosu

Image
Foto: Profimedia

Na Đokovićevu turniru u Zadru razbuktala se korona i virusom su zaraženi on sam te Goran Ivanišević, Novak Đoković, Borna Ćorić, Grigor Dimitrov

30.6.2020.
15:27
Profimedia
VOYO logo

Legendarni tenisač, Boris Becker, brutalno je spustio australskom tenisaču, kontroverznom, Nicku Kyrgiosu nakon što je ovaj napao i žestoko prozvao Novaka Đokovića zbog organizacija Adria Toura.

Na Đokovićevu turniru u Zadru razbuktala se korona i virusom su zaraženi on sam te Goran Ivanišević, Novak Đoković, Borna Ćorić, Grigor Dimitrov i još dvojica trenera. Kyrgios ih je cijelo vrijeme napadao putem Twittera i prozivao jer su tulumarili i družili se s ljudima, a nakon što je u ponedjeljak prozvao i Alexa Zvereva, Beckerova sunarodnjaka, ovom je pukao film i krenuo se obračunavati s Kyrgiosom putem Twittera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obračun na Twitteru

"Nitko ne voli cinkaroše. Onaj koji napada kolege sportaše i(li) sportašice ne može biti moj prijatelj. Pogledaj se u ogledalo i reci da si bolji od bilo koga drugoga Nick", napisao je Becker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kyrgios je očito ostao zatečen Beckerovim odgovorom pa je bio nešto umjereniji u reakciji.

"Boris, za Boga miloga, pa nije to tenisko natjecanje niti mi je namjera nekoga cipelariti preko Twittera. Čovječe, mi smo usred globalne pandemije. I ako netko glup, kao što je Alex, uradi ono što je uradio: ja ću ga prozvati. Jednostavno", poručio je Kyrgios.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nazvao ga glupanom

Zatim je Becker ponovo počeo o cinkanju. "Da, živimo u doba pandemije, istina, strašno je što je izgubljeno mnogo života, naravno, trebamo zaštititi voljene i obitelj i slijediti upute, ali... Svejedno. Ne volim cinkaroše, Nick", veli Becker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I onda je Kyrgios morao preći granicu i prozvao je Beckera glupanom.

"Opet ti isto. Ja sam cinkaroš jer pozivam na odgovorno ponašanje? Čudno razmišljaš. Ja samo brinem za ljude. Jer i ja i moja obitelj i mnoge obitelji širom svijeta rade pravu stvar. Ali... Boris, ti si očito gluplji nego što sam mislio. Znaš pogoditi volej, ali nisi baš najbistriji", odbrusio mu je Kyrigos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo