DRAMATIČAN MEČ U MIAMIJU: / Ćorić nakon velike borbe srušio Kanađanina i izborio četvrtfinale

Image
Foto: AFP

Ćorić će u četvrtfinalu igrati protiv pobjednika susreta između Australca Nicka Kyrgiosa i Nijemca Alexandera Zvereva.

28.3.2018.
3:43
AFP
VOYO logo

Hrvatski tenisač Borna Ćorić plasirao se u četvrtfinale ATP turnira iz Masters serije u Miamiju nakon što je pobijedio Kanađanina Denisa Shapovalova 7-6 (2), 4-6, 6-4. Bio je to njihov drugi međusobni susret, a prvi put su igrali nedavno u Osijeku u Davis Cupu kada je hrvatski tenisač upisao pobjedu 6-4, 6-4, 6-4 osiguravši Hrvatskoj treći, odlučujući bod.

Ćorić je dobro ušao u meč i u prvom setu niti jednom nije dozvolio suparniku da mu ugrozi servis. Svoj početni udarac držao je i 18-godišnji Kanađanin pa je set razriješen u trinaestoj igri. Borna je 'tie break' otvorio serijom 3-0, a potom je poveo 5-1 mirno privevši set kraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom setu Ćorić je imao 1-0 i tri break lopte za 2-0. Nažalost, nije uspio i tada su počeli problemi za 21-godišnjeg hrvatskog tenisača. Ćorić je u petoj igri prvi put izgubio svoj servis i Kanađanin je poveo 4-2. Kod rezultata 4-3, Ćorić je vratio izgubljeni gem izjednačivši na 4-4, međutim već u idućoj igri je nanizao nekoliko pogrešaka još jednom izgubivši svoj servis. Shapovalov je potom sigurno odservirao za 1-1 u setovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na otvaranju odlučujućeg, trećeg seta Ćorić je poveo 1-0 i potom u drugom gemu stigao do nove break lopte, ali se Kanađanin još jednom izvukao. Novu priliku za break Borna je dočekao u šestoj igri i ovoga puta nije pogriješio. Imao je vodstvo 4-2 i servis, ali je nažalost radost kratko trajala. Kanađanin je već u idućoj igri vratio izgubljeni servis izjednačivši na 4-4. Ćorić je spasio dvije break lopte, ali ne i treću. Ispuštena prednost nije pokoloebala hrvatskog tenisača koji je obranio svoj servis za vodstvo 5-4, a potom još jednim breakom priveo nmeč kraju. Ćorić je u ovom gemu ispustio dvije meč lopte, ali je treću iskoristio za veliku pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćorić će u četvrtfinalu igrati protiv pobjednika susreta između Australca Nicka Kyrgiosa i Nijemca Alexandera Zvereva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo