DRAMA OKO ĐOKOVIĆEVA INCIDENTA UZELA PREVIŠE MAHA: / Sutkinji počeli prijetiti smrću - 'Uskoro ćeš se pridružiti sinu'

Image
Foto: Profimedia

Nakon incidenta sutkinja Laura Clark doživjela je velike neugodnosti

8.9.2020.
19:19
Profimedia
VOYO logo

Najbolji tenisač svijeta Srbin Novak Đoković diskvalificiran je u 4. kolu US Opena jer je po završetku gema lopticom pogodio linijsku sutkinju.

Đoković je protiv Španjolca Pabla Carena Buste gubio s 5-6 u prvom setu kada je trostruki pobjednik US Opena izgubio živce nakon što je što je izgubio svoj servis. Đoković je udario lopticu svom snagom, a ona je pogodila linijsku sutkinju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sutkinja je pala nakon što ju je loptica pogodila u vrat i pružena joj je medicinska pomoć. Đoković se odmah ispričao, ali mu je glavni sudac, prema pravilima i u suradnji sa supervizorom turnira, dosudio diskvalifikaciju.

Image

Sep 6, 2020; Flushing Meadows, New York, USA; Novak Djokovic of Serbia and a tournament official tend to a linesperson who was struck with a ball by Djokovic against Pablo Carreno Busta of Spain (not pictured) on day seven of the 2020 U.S. Open tennis tournament at USTA Billie Jean King National Tennis Center.,Image: 556554292, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no

Prijetnje smrću

Nakon incidenta sutkinja Laura Clark doživjela je velike neugodnosti. Dio medija napao ju je jer je prema njima preteatralno reagirala, ali na društvenim je mrežima stvar uzela dosta maha. Naime, njezin su službeni Instagram-profil bombardirali raznoraznim prijetnjama pa čak i onim smrtnim. Marca ističe kako je netko sutkinji napisao da će se "uskoro pridružiti pokojnom sinu". Naime, sin joj je prije 12 godina poginuo u biciklističkoj nesreći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Clark je nakon toga zaključala svoj profil i on je sada nedostupan javnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo