[VIDEO] ĐOKOVIĆ SLOMIO REKET, ALI PREOKRENUO PROTIV ZVEREVA: / U polufinalu će igrati protiv najveće senzacije turnira

Image

Đoković je znao da je ovaj meč daleko od kraja i jednostavno je otpuhao Zvereva u sljedeća dva seta kako bi došao do potpunog preokreta

16.2.2021.
14:52
VOYO logo

Prvi tenisač svijeta Novak Đoković plasirao se u polufinale Australian Opena nakon što je u četiri napeta seta rezultatom 6:7 (6:8), 6:2, 6:4, 7:6 (8:6) pobijedio njemačkog tenisača Aleksandera Zvereva.

Zverev je odmah na početku, u prvom gemu napravio break, ali se Đoković brzo vraća. U tie-breaku vodila se rovovska bitka sve dok Zverev nije iskoristio svoju treću set-loptu i tome došao u prednost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grandiozan povratak

No Đoković je znao da je ovaj meč daleko od kraja i jednostavno je otpuhao Zvereva u sljedeća dva seta kako bi došao do potpunog preokreta. U trećem je ponovo gubio, a slomio je i reket. Tu situaciju možete pogledati OVDJE.

U posljednjem 4. setu Zverev je imao prednost od 3:0 u gemovima, no Đoković je opet pokazao iznimnu mentalnu snagu. Vratio se na 3:3, a onda odveo set u tie-break te potvrdio svoj nastup u polufinalu Australian Opena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đokovića tamo čeka najveža senzacija ovog turnira Rus Arslan Karacev koji je lagano u tri seta porazio Grigora Dimitrova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo