ĐOKOVIĆ TIJEKOM MEČA UPUTIO DOSTA RUŽNE RIJEČI TRENERU I STRUČNOM STOŽERU: / Ovaj detalj nije se mogao vidjeti na TV-u

Image
Foto: Profimedia

Đoković je pred sam kraj meča nakon izgubljenog gema vikao prema svom stručnom stožeru u kojem ovaj put nije bilo Gorana Ivaniševića

15.4.2021.
17:25
Profimedia
VOYO logo

Prvi tenisač svijeta Novak Đoković eliminiran je u četvrtak u osmini finala teniskog ATP turnira iz Masters serije u Monte Carlu, bolji od njega bio je Britanac Daniel Evans sa 6-4, 7-5 poslije dva sata i devet minuta igre.

Prvi set je Evans, 33. tenisač na svijeta, dobio iako je ispustio prednost od dva breaka. U drugom setu je britanski tenisač uspio nadoknaditi zaostatak od 0-3 za prvu pobjedu nad Đokovićem koji je slavio u Monte Carlu 2013. i 2015.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đoković je pred sam kraj meča nakon izgubljenog gema vikao prema svom stručnom stožeru u kojem ovaj put nije bilo Gorana Ivaniševića. Nisu to baš bile lijepe riječi.

"Ne trebaju mi tapšači", viknuo je ljutiti Đoković prema svom treneru Marijanu Vajdi, prenose srpski mediji. Situacija se nije mogla čuti u prijenosu, no komentator Sport Kluba ju je opisao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Goffin čeka Evansa

Britanac, koji je prije Monte Carla odigrao samo četiri meča na zemljanoj podlozi, prekinuo je tako sjajan Đokovićev niz od deset pobjeda na početku ove godine.

U četvrtfinalu ga čeka Belgijanac David Goffin (ATP-15.) koji je eliminirao Nijemca Alexandera Zvereva (ATP-6.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo