JOŠ NIJE GOTOVO / Đoković skoro 3000 bodova u prednosti na ljestvici, ali on ne odustaje: 'Cilj mi je da završim kao broj jedan'

Image
Foto: profimedia

Drugi tenisač svijeta svjestan je da se treba vratiti u igru i fokusirati na ostale turnire do kraja sezone

11.10.2023.
22:58
profimedia
VOYO logo

Španjolski tenisač Carlos Alcaraz teškom mukom ganja prvo mjesto ATP ljestvice, a zadnja dva turnira nisu mu otišla u korist.

Image
ŠTETA /

Vekić u teškoj borbi nije uspjela izboriti četvrtfinale: Dva propuštena breaka pripala su Ukrajinki

Image
ŠTETA /

Vekić u teškoj borbi nije uspjela izboriti četvrtfinale: Dva propuštena breaka pripala su Ukrajinki

Nakon što je u polufinalu ATP turnira u Pekingu ispao od Jannika Sinnera, sada je ispao i u osmini finala ATP turnira u Šangaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novak Đoković ima skoro 3000 bodova više od mladog Španjolca na ljestvici pa je sve više izglednije da će na kraju godine broj jedan ipak biti srpski tenisač.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/7adf339e-6844-11ee-8ea3-c61e23d3c84f/original

Vojo donosi borilačke spektakle svakog mjeseca. 4.studeni - FNC 13 - Beograd. Prosinac - FNC 14 - Sarajevo. Svaki mjesec BKFC event na Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No drugi tenisač svijeta svjestan je da se treba vratiti u igru i fokusirati na ostale turnire do kraja sezone jer još uvijek je u njemu te želja za prvim mjestom.

"Mislim da je igrao dobro. Bio je na višem nivou u odnosu na mečeve koje smo igrali ranije. Nije imao padove. Mislio sam da će se meč odvijati drugačije poslije prvog seta, koji je bio jako težak za njega. Napravio sam neke greške koje nisu bile značajne na početku drugog seta, ali nije mi dopustio da se vratim u meč. Pokušao sam igrati svoj tenis, ali nisam mogao. Branio sam se čitav meč, bez šanse da odigram agresivnije kao što sam htio", rekao je Alcaraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/8fc997b4-66ae-11ee-9646-9a3e061ac6eb/original

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo.

Smatra kako mora bolje održati koncentraciju tijekom meča, ali isto tako iz poraza uvijek nauči više. A osvrnuo se i na trenutno stanje na ljestvici i svoje ciljeve do kraja godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/39acf5c8-683f-11ee-a408-0ee8f36581c7/original

"Želim odigrati najbolje što mogu u Baselu, gdje ću igrati na narednom turniru. Znam da se cilj da završim kao broj 1 zakomplicirao s ovim posljednjim rezultatima. Bit će teško, ali pokušat ću. Potrudit ću se osvojiti nadolazeće turnire.", zaključio je Španjolac.

Spektakularni KSW 87 ekskluzivno 14.listopada samo na stream platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo