RASPAD SISTEMA / Đoković se razišao s još jednim članom svog stožera

Image
Foto: Profimedia

Đoković i Panichi su se razišli nakon čak deset godina zajedničkog djelovanja, a ovaj odlazak je drugi u nizu, u kratkom vremenu

1.5.2024.
13:27
Profimedia
VOYO logo

Kako izvještavaju srpski mediji tijekom srijede najbolji svjetski tenisač Novak Đoković odlučio se za novu smjenu u svom trenerskom taboru te dio njega više nije kondicijski trener Marco Panichi.

Image
KRALJ ZEMLJE /

Nadal nakon velike borbe i drame stigao do pobjede u Madridu

Image
KRALJ ZEMLJE /

Nadal nakon velike borbe i drame stigao do pobjede u Madridu

Đoković i Panichi su se razišli nakon čak deset godina zajedničkog djelovanja, a ovaj odlazak je drugi u nizu, u kratkom vremenu. Krajem ožujka su se razišli Novak Đoković i njegov dotadašnji glavni trener Goran Ivanišević, nekadašnji proslavljeni hrvatski tenisač. Suradnja Đokovića i Ivaniševića prekinuta je nakon šest godina suradnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đoković je prekid suradnje objavio na svojem Instagram profilu uz opis:

"Veliki Marco, kakve smo nevjerojatne godine suradnje imali. Došli smo do vrha, osvojili naslove, srušili rekorde. Ali najviše od svega, uživao sam u našim najobičnijim danima treniranja u teretani i izvan nje. Beskrajni sati "carciofina" i smijeha zbog kojih sam se osjećao super motivirano da se pripremim za uspjeh. Hvala Rimljaninu (kako te Goran zove) za svu energiju, trud i vrijeme koje si uložio da od mene napraviš najboljeg mogućeg igrača i osobu koja mogu biti. Puno ljubavi i vidimo se uskoro u Rimu. Forzaaaa."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U kalendarskoj 2024. godini 36-godišnji Đoković je i dalje bez ATP naslova. Na prvom Grand Slam turniru godine, Australian Openu, poražen je u polufinalu od Talijana Jannika Sinnera. Potom je u trećem kolu Indian Wellsa poražen od Talijana Luce Nardija, dok je posljednji nastup imao na zemljanom turniru u Monte Carlu gdje je bolji od njega bio Norvežanin Casper Ruud u polufinalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo